reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kochane widzę że jeszcze nie wiecie!!!

Wczoraj o 22:20 Syla urodziła córeczkę i to jaką dużą: 3800g/58cm

Syla serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
jak to?? Syla :laugh:przeciez ona miala dzisiaj odwiesc Ole do szkoly i na 11-sta isc na wizyte do gina :laugh:

Syla serdeczne gratulacje!!!!!

Orzeszku nie wiem czy wcześnie, pediatra ze szpitala powiedziała, że jak skończy miesiąc to można wystawiać go na skupiska ludzi ;) Teraz to raczej przestaniemy tak robić bo sezon grypy się zaczyna! (był z nami chyba 2x, z czego raz w meblowym gdzie nie było tłumu ;))

No własnie ten sezon, który się rozpoczął strasznie mnie przeraża !!! Nie wspomnę już o ptasiej grypie :-(

Doxa - Twój Olivierek całkiem sporo przybiera na wadze. Musi mamusia dawać mu słodziutkie mleczko :-D

reklama
Witajcie mamusie i brzuchatki!!!
Ale Syla numer wywinęła!!! GRATULACJE SERDECZNE!!! Wczoraj mieli rocznicę ślubu, i chyba musieli coś przyśieszyć;)) Ale numer! Super!!! To mają teraz podwójną uroczystość 12.10.
A u mnie dzidzia siedzi, mało się rusza chyba wkurzyła się wczoraj na Polaczków...
Nie będę marudzić o bólach przy chodzeniu, opuchliźnie rąk i nóg, i buzi... i o tym że chcę już urodzić.Może urodzę jutro- Dzień Nauczyciela? W końcu uczę angielskiego...miałabym prezencik.
Jeśli chodzi o imprezy rodzinne, to moja rodzinka zazwyczaj siedzi bardzo długo ( mam bardzo liczną-3 braci z żonami i dziećmi, rodzice itd...) i nasze imprezy zawsze długo trwają.
Pozdrawiam.
Kaszu wspólczuję Ci "spotkania" z taką krową!!! Wszystko będzie dobrze z Laurką!

Do góry