reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Tak Doxa, miesiac o tej porze roku jest w porzadku, ja wlasnie napisalam, ze my bedziemy mieli taki glupi okres roku jak nasze (pazdziernikowe-wlasciwie ;)) maluchy beda mialy miesiac, wtedy chyba ciut dluzej czeka sie na skupiska zakatarzonych ludzi? ;)

Vertigo teraz to juz nie mozna tak po prostu siedziec i sie nie odzywac....bo my sie martwimy.
Gadac nie musisz ale zameldowac sie i odfajkowac liste obecnosci to koniecznie ;)

Jak nie chcesz pisac, to nie musicz, ale jakbys chciala ponarzekac to rozpisz sie swobodnie ;)

Kiedy sek w tym, Orzeszku, ze ja sie wcale nie martwie... mam juz po prostu dosc i tyle! Na dodatek dzidzia spora sie zapowiada (3.10 - 3150g). Efuniu na porod szanse niewielkie - musze sie liczyc z porodem nawet w 42tygodniu! cholerna szyjka ma 3,5cm i jest ZAMKNIETA. Do tego czasu Bobek moze przybrac nawet 1kg - czarno to widze.
Przedstawiam foto z ostatniego usg:
img20749ns.jpg

Jutro ide na wizyte (przesunelam z 18.10) - moze cos sie ruszylo... Mala uprawia stretching, co przy jej i moich gabarytach jest juz srednio mile... Ale za to fajowo mozna stetoskopem serducha posluchac - jak sie dobrze progenitura ulozy to wali tak glosno jak moje ;D

reklama
Kiedy sek w tym, Orzeszku, ze ja sie wcale nie martwie... mam juz po prostu dosc i tyle! Na dodatek dzidzia spora sie zapowiada (3.10 - 3150g). Efuniu na porod szanse niewielkie - musze sie liczyc z porodem nawet w 42tygodniu! cholerna szyjka ma 3,5cm i jest ZAMKNIETA. Do tego czasu Bobek moze przybrac nawet 1kg - czarno to widze.
Przedstawiam foto z ostatniego usg:
img20749ns.jpg

Jutro ide na wizyte (przesunelam z 18.10) - moze cos sie ruszylo... Mala uprawia stretching, co przy jej i moich gabarytach jest juz srednio mile... Ale za to fajowo mozna stetoskopem serducha posluchac - jak sie dobrze progenitura ulozy to wali tak glosno jak moje ;D

Do góry