reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Mężu Coby - nie martw się , ja ze szpitala wychodziłam trzy razy i za każdym razem mówili "jutro". Widocznie jest jakiś powód. Nie ma co się spieszyć lepiej wszystkie badania przeprowadzić na miejscu niż wrócić z powrotem za kilka dni i to już na inny oddział. Mój mały miał problemy z niskim poziomem glukozy we krwi...

Całuski dla żony i dzieciaczka

Ciebie też pozdrawiam :-D

Ewcia - to jest karygodne !!! Aż mi się łezka w oku pojawiła ! Jak tak można !!! Podobno grozi im do 5 lat więzienia - wsadziłabym je tam bez żadnej rozprawy od razu !!! Zdjęcia są niezbitym dowodem i nie ma na takie postępowanie żadnego wytłumaczenia !!! To jest nieludzkie !!!

zabiłabym te baby. od razu! :mad:
a one mają dzieci! bezmyślne krówska... nie, przepraszam, to obraza dla krów... żadne zwierzę nie postąpiłoby w taki sposób...
nie mam słów i jestem przerażona, ze takie osoby pracują z dzidziusiami. i to tymi najbardziej zagrożonymi :(

witajcie :)
Jolik dziejueja za odpowiedz...tak wszyscy mowia, ze dzieciaczki szybko rosna, ale wlasciwie nie wiadomo, kiedy warastaja ze swoich ciuszkow....teraz juz jest jasniej ;)
A a propos zaduchu w kosciele, trzeba wiedziec czy oni w lietopadzie neda juz ogrzewac kosciol, bo wcale nie musi byc tam tak goraco......
Co do kolacju na chcinach nie jestem pewna, ale mysle, ze raczej nie bede robic imprezy az do 21-szej, chociaz to tez zalezy o ktorej jest msza - no i jak bardzo imprezowa masz rodzinke ;)

magdusiek to komu Ty kibicowalas?? My tez ogladalismy oczywiscie mecz ale nasza mala to jakby widziala co sie dzieje, i jakby chciala pomoc naszym :laugh: tak jak wczoraj na meczu to ona od tygodnie nie kopala nozkami - bylo bardzo milo :)

Ja czuje sie znowu super.......ja nie wiem co ze mna bedzie, dzisiaj ide do lekarza z KTG ale dopiero na 17-ta, ciekawa jestem bardzo co powie.

Kaszu, faktycznie do takiej lekarki ja tez bym nigdy wiecej nie poszla, mloda mamusie, porzerazona jak mozna tak ochrzaniac....w jaki sposob ona zwraca sie do dzieci, skoro nie ma wcale szacunku do ich rodzicow???

DOxa to wczesnie wychodzicie do sklepow z Olivierkiem, no ale przy takiej pogodzie. Slonce cieplutko - to nie taki strach. Nasze pociechy beda mialy miesiac w listopadzie, koniec listopada, plucha, deszcze wszyscy zakatarzeni grypowi...mysle, ze ja na pewno poczekam dluzej.

Orzech - Msza jest o godz 14. Na 15 obiad, potem ciacho i kawa tak do 18 i na tym chciałabym zakończyć :-) ale jeszcze się do końca nie zdecydowaliśmy.
Jeżeli chodzi o Kościół to na pewno będzie zaduch bo zawsze jest. Nowy KOściół jest w surowym stanie, a kapliczka do której chodzimy jest naprawdę mała i zawsze pełna ludzi.

JOlik no to ja bym chyba tak zakonczyla, jaka to potem zabawa dla gosci, kiedy nie bedzie Ciebie i maluszka. NO chyba, ze goscie nie maja czestych okazji, zeby sie spotkac, to wtedy musza nadrobic wszystko co sie wydazylo od Waszego slubu ;)

reklama
Orzech pisze:
Ja czuje sie znowu super.......ja nie wiem co ze mna bedzie, dzisiaj ide do lekarza z KTG ale dopiero na 17-ta, ciekawa jestem bardzo co powie..

:laugh: :laugh: :laugh:
orzeszku jesteś niesamowita!!!
wszystkie narzekają i stękają coraz głośniej tylko ty jedna czujesz się super i proszę niepokoisz się, ze coś z tobą nie tak ;D

Do góry