reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Ewcia to czemu nie dzwonisz do lekarza lub połoznej a najlepiej bierz taxi :D i jedzi do szpitala chyba wasza niunia spieszy sie do nas
A przeżyłam wizyte u teściów ;D ;D ;D nawet dziś było spoko

Na razie nie mam nowych wiadomości od Małgosi, jak coś się dowiem dam Wam znać!

Jolik - Ty już o chrzcinach myślisz? hmmm ja planowałam trochę odsunąć w czasie tę uroczystość ...

Orzeszku my już pomału zaczynamy wchodzić do sklepów z Olivkiem, w końcu skończył już miesiąc! On wtedy ma wszystko gdzieś i śpi :)
Dzisiaj go ważyliśmy i mój klocuś waży już 3800g!!! Przybiera 50g na dobę, nie wiem czy to nie za dużo ;)
Dzisiaj byliśmy w Centrum Zdrowia Dziecka na badaniu dna oka (robią je wszystkim wcześniakom). O rany mówię Wam straszne to badanie, nie zdecydowałam się być przy nim, był tylko mój mężuś, ale słyszałam wrzaski synia ...

Kaszu - koniecznie zmień lekarza! Mam nadzieję, że to tylko zafałszowany wynik badania moczu i wszystko będzie OK! Trzyma kciuki za Laurkę. hmmm jednak chłopczykom łatwiej jest pobrac mocz ;)

Witam i bardzo serdecznie was pozdrawiam.
Nie pisze nic bo jestem zabiegany sorki ale nadrobie to .
Jutro wraca Coba ze szpitala wraz z naszą córeczką no to chyba wszystko tłumaczy :D
Boziu ale jestem szczęśliwy ;D :D ;D :D :D :D ;D ;D :D :D
Tatusiowie i przyszli tatusiowie nie opuszczajcie własnych kobietek w takich sytuacjach ,opiekujcie się nimi ,bardzo was wtedy potrzebują.
Do jutra pa pa pa pa pozdrawiam wszystkich

Patka, miło Cię widzieć.
Kaszu - te wyniki pewnie faktycznie są troszkę oszukane, ale lekarkę zmień, też słyszałam, że cięzko pobrać mocz do badania u dzieciaczków, ale to jeszcze nei znaczy, że powinna na Ciebie wrzeszczeć.
Magda - przykro, że Cię boli, ale może to już tuż tuż.
Jolik - z tym ubrankiem - nie wiem jakie chcesz, czy typowe na chrzciny czy po prostu jasne - moje koleżanki chrzciły dzieci jak te były ciut starsze i kupowały im takie normalne ubranka tylko, że np. białe....

Dziewczyny - jak ja czytam Wasze opisy to zaczynam się niepokoić.... bo ja bardzo słabo czuję ruchy, ale tak jak pisałam, Natalia nigdy nie ruszała się jakoś mocno, tylko, że teraz może bardziej staram sie ją poczuć. I się martwię.... pewnie niesłusznie. A wizytę mam dopiero w przyszły piątek.... na dodatek był mecz i się złościłam, a jak się złoszczę albo denerwuję to Ona później siedzi cicho, uparciuch jeden. U nas w domu zwykle sa afery na meczach, kibicujemy róznym drużynom i w różnych momentach dochodzi do starć na trybunach :)

reklama
Melduję się jako nie rozdwojona.
Byliśmy na ktg i na razie cisza. Poza tym szyjka 1,5 cm długosci i rozwarcie na "pół opuszka" jak to określiła położna.
Dzidzia sie nie spieszy i teraz to nawet dobrze.
Niech teraz poczeka przynajmniej do piątku. ;) Bo też nie chcę 13go. ;D
Poza tym urodzić w Dzień Nauczyciela... hmmmmm Czemu nie? Dopiero bym miała prezent ;D
Zresztą niech się dzieje co chce-ona decyduje.
A tak poza tym to mi też coraz trudniej chodzić, cały czas czuję jak mnie boli w pachwinach i brzuch się co jakiś czas napina.
W dodatku chyba czop mi zaczyna odchodzić. Ale kłucia na razie przeszły.
Ale tak jak mówi Ewcia co ma być to będzie!
Na razie ide się położyć. Strasznie Wam tu marudzę ::)
Trzymajcie sie Brzuchatki i Rozdwojone! :)
Dobranoc :)

Do góry