reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Cześć dziewczynki,

Lucky, no co Ty, miałabym Was opuścić??? ;) Jeszcze się nie "rozsypuję". Dzisiaj czuję się o niebo lepiej niż wczoraj.
Ale te dzieciaczki się z nami droczą.
Wczoraj to myślałam że to już bardzo niedługo ta godzina 0. Czułam się "fatalnie", ciągnięcie w pachwinach aż promieniowało na uda, ból krzyża, brzucha, jakieś lekkie mdłości, te skoki cukru. Coś mi to wszystko razem dziwnie wyglądało. Co się przebudziłam w nocy to czułam ból brzucha jak na miesiączkę. Wstałam, zjadłam śniadanko (Orzeszku o 8,30, wyobrażasz sobie :)), posprzątałam w kuchni i czuję się jak młody Bóg. Gdybym nie miała luster w domu i nie widziałabym brzucha to bym zapomniała że jestem w ciąży, hi, hi.
W czwartek mam wizytę u ginki, ciekawe jak wygląda moja szyjka. Lekko się zdziwi że jeszcze do niej przychodzę.  :laugh:

Idąc w ślady Orzeszka przestawię sobie suwaczek, tyle że na grudzień. ;D

reklama
ale mam wielki beben hi hi hi hi
10001189dd.jpg

Syla ja niestety dziś sie nie czuję jak młody Bóg, może jak wezmę kąpiel to mi się polepszy.
Dzidzia strasznie napiera mi na pęcherz, muszę brdzo sie starać żeby sie nie siusiać ;D ;D ;D
Ale muszę wytrzymać do czwartku, bo o 20.10 będę oglądać film "Bella mafia: a potem moge już rodzić.
Tymczasem zmykam an śniadanko i czekam na zwięcej zdjeć EWci.

Cześć,
Byłam w urzędzie, chcieliśmy załatwić uznanie dziecka nienarodzonego, żeby póxniej Kamil mógł sam załatwić formalności, ale guzik - nie mają jakiś tam druczków, mają zepsuty system, poza tym okazało się, że musze mieć inne zaświadczenei niż mam i dodatkowo swój akt urodzenia - ciekawe gdzie on jest... chyba gdzies u rodziców, ale tam nie zakończyłyśmy z Mamą porządkó, więc???
Myślę, że finalnie i tak pójdziemy razem z Małą, bo każde z nas dodatkowo ma inny meldunek i Kamilowi będzie to prościej załatwić ze mną.

Co to jest BB? Piszecie o tym, a ja nie wiem o czym? I mi smutno, że nie wiem.

Malgosia jak chcesz to wslij zdjecia do mnie,a tak nawiasem mowiac mozna je zmniejszyc albo i paint'cie albo w ulubiony, Photoshopie Teddiego ;)

Syla gratuluje, ostatnio sniadanka wczesniej ;)
AspAT i AlAT to enzymy, ktore szczegolnie aktywne sa w watrobie sprawdza sie ich normy dla wykluczenia nieprawidlowosci funkcji m.innymi watroby

reklama
Do góry