reklama
E
ewcia1981
Gość
Mamuski i brzuchatki ja uciekam do banku oplaty zrobic i potem obiadek nastwic a potem znow tu zajrze.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
*syla* pisze:No to jestem o dwa terminy mądrzejsza, dzięki dziewczyny.
Magdusiek, BB - Babyboom (w moim przekonaniu).
Syla, ale ze mnie ciemięga...
*syla*
kobieta pracująca...
Małgosiu, ja też chcę obejrzeć Twojego pięknego Jasia.
sylwiad1@o2.pl
Karen, no jesteś! Dlaczego nas tak trzymasz w niepewności...i znikasz na całe dnie?
sylwiad1@o2.pl
Karen, no jesteś! Dlaczego nas tak trzymasz w niepewności...i znikasz na całe dnie?
*syla*
kobieta pracująca...
magdusiek pisze:*syla* pisze:No to jestem o dwa terminy mądrzejsza, dzięki dziewczyny.
Magdusiek, BB - Babyboom (w moim przekonaniu).
Syla, ale ze mnie ciemięga...
Magdusiek, równie dobrze mógł to być Big Brother, ale chyba tego Anna nie czyta.
ja znowu nie wiem co to ciemięga
magdusiek chcę mieć wszystko zapięte na ostatni guzik ;D bo po wyjściu ze szpitala jadziemy z dzidzią od razu do teściowej już tu na mieszkanie nie wracamy, toteż muszę to tu zostawić wyluksowane i popakowane, żeby mąż tylko wziął te kartony i z głowy.Niestety porządki nic nie przyśpieszyły, nosiłam pełne pudła sprzątałam szorowałam i nic!Syla ja na tej liście planowanych i rzeczywistych porodów mam terminy na 14 i na 28.10 ;D
_anna
Fanka BB :)
*syla* Anna - czyta Babyboom, ale już kończy bo idzie na ktg pozdrawiam, życzę miłego dnia
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Syla - ciemięga to - kupka nieszczęścia, sierota boża, bezmyślne ciele, głupek wioskowy itd itp.
Mam jeszcze jedno powiedzenie, które lubię, ale stosuję tylko do ciężkich przypadków - że ktoś ma dwie szare komórki i mu się rzadko stykają. Znam kilka takich osób i to smutne jest niezwykle...
Kawę piję i mi dobrze....
Mam jeszcze jedno powiedzenie, które lubię, ale stosuję tylko do ciężkich przypadków - że ktoś ma dwie szare komórki i mu się rzadko stykają. Znam kilka takich osób i to smutne jest niezwykle...
Kawę piję i mi dobrze....
reklama
_anna
Fanka BB :)
*syla* zapomiałam - ładny suwaczek