reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
magdusiek chcę mieć wszystko zapięte na ostatni guzik  ;D bo po wyjściu ze szpitala jadziemy z dzidzią od razu do teściowej już tu na mieszkanie nie wracamy, toteż muszę to tu zostawić wyluksowane i popakowane, żeby mąż tylko wziął te kartony i z głowy.Niestety porządki nic nie przyśpieszyły, nosiłam pełne pudła sprzątałam szorowałam i nic!Syla ja na tej liście planowanych i rzeczywistych porodów mam terminy na 14 i na 28.10  ;D

Syla wczoraj byliśmy wywozić nasz dobytek i zajęło nam to cały dzień a w niedzielę włółczyliśmy się po znajomych  :-[ już będę grzeczna  ;D

Syla - ciemięga to - kupka nieszczęścia, sierota boża, bezmyślne ciele, głupek wioskowy itd itp. ;)
Mam jeszcze jedno powiedzenie, które lubię, ale stosuję tylko do ciężkich przypadków - że ktoś ma dwie szare komórki i mu się rzadko stykają. Znam kilka takich osób i to smutne jest niezwykle...
Kawę piję i mi dobrze....

reklama
Do góry