reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

no dobrze, chyba trzeba poczynić jakieś ruchy. Nikt się nie rozdwoił, wszystkie szczęśliwie oczekują dzidzi albo już je tulą więc ja idę umyć te okna...bo zbieram się już od .....niepamiętnych czasów.

Mam jeszcze parę dni do terminu porodu  ;) więc trzeba je dobrze wykorzystać. :laugh:

reklama
magdusiek pisze:
Syla - ciemięga to - kupka nieszczęścia, sierota boża, bezmyślne ciele, głupek wioskowy itd itp. ;)
Mam jeszcze jedno powiedzenie, które lubię, ale stosuję tylko do ciężkich przypadków - że ktoś ma dwie szare komórki i mu się rzadko stykają. Znam kilka takich osób i to smutne jest niezwykle...
Kawę piję i mi dobrze....

Magdusiek, ja jestem nawet skłonna zaliczyć się do tych cięższych przypadków w obecnym stanie. Mam nadzieję, że brakująca ilość szarych komórek trafiła chociaż do główki małej a nie wywietrzała gdzieś....bo ostatnio ze mną coraz gorzej, hi, hi
......no bo szkoda żeby się marnowały

Mam pytanie czy też to macie od kilku dni co jakiś czas wypływa ze mnie bardzo gęsty śluz koloru żółto-zielonkawego.Przez całą ciążę nie miałam czegoś takiego dlatego mnie to zastanawia co to takiego może to ten czop???

Karen, ja miewam śluz, bardzo gęsty, ale nie zielono-żółty, raczej biały niż przezroczysty, no, takie coś pomiędzy ;) I nie mam pojęcia co to...

reklama
Karen pisze:
Syluś możesz ten termin na 28.10 usunąć z tej listy bo obecnie mam 2 terminy

Karen, właśnie usunęłam, ale chyba nie ten który sobie życzsz :laugh:
Sprawdziłam jaki miałaś w pierwszych zestawieniach zamiast zapytać Ciebie. Już zmieniam. Czyli zostawiamy 14X?

Z tym śluzem to nie mam pojęcia, ale ten zielonkawy kolor to jakoś mi się nie podoba. No nie wiem. Może któraś z dziewczyn też tak miała.

Do góry