reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

ewcia co do wklejania zdjec, instrukcje byly wysylane milion razy, ale jak sie je potrzebuje, to ciezko je znalesc, podam CI skrot ;)

wchodzisz na strone:
http://www.imageshack.us/index.php

przeszukujesz na wlasnym dysku zdjecie, ktore chcesz wkleic i wciskasz Host it

otwiera Ci sie taka stronka:
instrukcjawklejania7aq.png

kopiujesz ten zaznaczony przedostatni adres Direct link to imige
i wklejasz miedzy

czekamy na zdjecia ;)

reklama
Witam kochane ja nadal jestem z Wami choć chciałabym Was opuścić na 3 dni i wrócić z dzidzią.
No to ja po terminie, Syla też i teraz Orzeszek ma termin....a żadna nie rodzi, chyba że u Syli się coś ruszyło.

Cześć.
Ja dzisiaj czytam BB przy śniadanku.
Orzech ja też chętnie skorzystam z instrukcji, ale jak znam życie to ciężko będzie. :(
ewcia1981 dobry żart z samego rana. :laugh: :laugh: :laugh:

Lucky ale to nie tragedia....z dzieckiem bedziemy do konca zycia, te pare dni teraz nie bedzie robilo zadnej roznicy...zobaczysz a od zamartwiania zylko zmarszczek nam przybedzie ;)
U mnie faktycznie dzisiaj termin i nic a nic nie slychac, ide dzisiaj do lekarza ciekawa jestem czy znowu bedzie mowil o 10 dniach spoznienia, czy przesunie sie na 14dni :laugh:

anna dlaczego ma byc ciezko, wklejaj - moze i ja dzisiaj zdolam poscielic lozeczko i zrobic zdjecia kacika dla naszej perelki, w koncu to juz termin ;)

Dzisiaj wybieram się na KTG - ale nie mam nadziei, że jakieś skurcze wyjdą, bo jak na razie nic się nie dzieje, tylko czasem moje pływające nerki się odzywają.
Mój mąż jest ostatni tydzień w Gdańsku, a potem będzie pracował jakieś 120 km od Gdańska - więc wolałabym urodzić w czasie, ale raczej nic z tego.
Moje maleństwo zapomniało którędy ma wyjść na świat, bo chyba próbuje bokiem ( cały czas się nie miłosiernie rozpycha), ale w sumie to miłe uczucie. :)

Orzech bo ja nie jestem wybitne zwierzę komputerowe, ale będę próbować

Orzeszku jakoś to będzie, ale przekonałam się że nie ma co słuchać lekarzy jak mówią, że się nie wytrzyma do terminu.
Ja też miłam tydzien wcześniej urodzić i co?? nadal siedzę.
Jak będzie miało przyjśc na świat to przyjdzie.

Ewcia nie ma za co to dla mnei przykjemność oglądac Twoje fotki, więc z chęcią udzielniłam pomocy

reklama
Dzień dobry Kobietki,

Na momencik, jak zwykle ;)
Co do zdjęć, wkleję tylko muszę zrobić nowe, ponieważ mój małżonek w prezencie urodzinowym zakupił drogą kupna śliczny, malutki aparacik. Zdjęcia więc pstrykam jak oszalała, ale że nie przeszłam [rzez instrukcje, to zdjęcia są w wysokiej rozdzielczości i nie wiem jak je spakować, nie mogę póki co ich wklejać, co bajwyżej przesłać mailem do którejś (na rzyczenie). Teraz już sobie ustawiłam i pstrykam na now, więc niebawem napewno zamieszczę.

Co do bilirubiny. Wczoraj zaprosiliśmy naszego nadwornego pediatrę do nas na pokazanie Jaśka. Opowiedzieliśmy całą historię i nasz Pan Doc powiedział, żeby się wogóle nie przejmować, i żę żółtaczka u Jasia to możę i nawet 6 tygodni trwać, ale to nie jest nic złego, zamiast bilirubiny polecił sprawdzić aspat i alat Małemu i czekać. To nic groźnego. Także Teddy, nie martw się mnie uspokoił. Powiedział, żebyśmy przypadkiem nie dali się nabrać na jakieś powroty do szpitala i naświetlania, bilirubina (podwyższona) u wcześniak to dobrze, Jakieś przeciwciała itd. Nasz pediatra to gastrolog dziecioęcy.

Do góry