reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dzieci w galeryjce faktycznie wspaniałe, fajnie jest patrzeć jak się zmieniają niemal z każdym zdjęciem.
Mam pytanie - kolejne dzisiaj, jak to jest z wyborem pediatry? Czy trzeba gdzies dziecko zapisać czy jest automatycznie przypisane i jak się chce zmienić to gdzieś się idzie albo coś?
Mam pytanie - kolejne dzisiaj, jak to jest z wyborem pediatry? Czy trzeba gdzies dziecko zapisać czy jest automatycznie przypisane i jak się chce zmienić to gdzieś się idzie albo coś?
Witajcie!!! Melduję sie dalej 2w1 , choć czuję że to juz bardzo blisko.Cały dzień mam skurcze i twardnieje mi brzuch.Wprawdzie to jeszcze nic niepokojącego ale nie czuję sie najlepiej.Jutro mam badanie tetna u ginka i poproszę go o badanie , chciałabym wiedziec jak się trzyma moja szyjka, bo strasznie mnie kłuje ostatnio.Ciekawe co u Efuni, może odezwała sie do was???
Orzech
Fanka BB :)
Dzewczyny Wasze malenstwa zmieniaja sie na prawde wyraznie, sa kochaniutkie
ewcia witaj, czekamy na zdjecia,jak chcesz podesle Ci jutro wskazowki, coby Ci szybko poszlo, lepiej miec czas na ogladanie zdjec niz na marnowac go na ich wklejanie
Do mnei wlasnie dzwonila kolezanka, ta ktora polecila mi BB i mowi, ze zazdrosci mi, ze mam jeszcze porod przed soba, ze to niesamowicie piekne przezycie.....tak wiec te ktore jeszcze czekaja niech upajaja sie ta piekna chwila , ktory nadejdzie na pewno, kiedy poloza nam na piersi nasze malenstwa
ewcia witaj, czekamy na zdjecia,jak chcesz podesle Ci jutro wskazowki, coby Ci szybko poszlo, lepiej miec czas na ogladanie zdjec niz na marnowac go na ich wklejanie
Do mnei wlasnie dzwonila kolezanka, ta ktora polecila mi BB i mowi, ze zazdrosci mi, ze mam jeszcze porod przed soba, ze to niesamowicie piekne przezycie.....tak wiec te ktore jeszcze czekaja niech upajaja sie ta piekna chwila , ktory nadejdzie na pewno, kiedy poloza nam na piersi nasze malenstwa
Witam wszystkie mamusie . Ja dzisiaj narazie tylko na chwilke.
Orzeszku to co piszesz to swięta racja , chyba kazda z nierozdwojonych nie moze juz doczekać sie tego momentu , kiedy dzidzie juz wyjdą i kiedy położą nam je pierwszy raz na brzuchu. To naprawdę musi byc fascynujaca chwila.
Orzeszku to co piszesz to swięta racja , chyba kazda z nierozdwojonych nie moze juz doczekać sie tego momentu , kiedy dzidzie juz wyjdą i kiedy położą nam je pierwszy raz na brzuchu. To naprawdę musi byc fascynujaca chwila.
Orzech
Fanka BB :)
czesc
zmienilam suwaczek na termin tak jak sie wylicza we Francji, zeby sie niepotrzebnie nie przejmowac a przy okazji wmowic sobie, ze to kiedy mala przyjdzie zalezy absolutnie nie odemnie
(ale w statystykach i tabelkach nic nie zmieniajcie )
zmienilam suwaczek na termin tak jak sie wylicza we Francji, zeby sie niepotrzebnie nie przejmowac a przy okazji wmowic sobie, ze to kiedy mala przyjdzie zalezy absolutnie nie odemnie
(ale w statystykach i tabelkach nic nie zmieniajcie )
M
MALENSTWO 33
Gość
CZEŚĆ
Ja jeszcze 2w1 pani gin poiwdziała wczoraj żebyśmy się nie martwili bo nie ma rozwarcia
Pozdrawiam wszystkie 2w1 i rozdwojone mamuśki
Biorę się za porządki
Ja jeszcze 2w1 pani gin poiwdziała wczoraj żebyśmy się nie martwili bo nie ma rozwarcia
Pozdrawiam wszystkie 2w1 i rozdwojone mamuśki
Biorę się za porządki
reklama
E
ewcia1981
Gość
Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzatko na swiecie? Mezczyzna. A wiesz czemu?! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydelek, jajka bez skorupek no i worek bez pieniedzy. 80 % kobiet nie wychodzi za maz bo zrozumialo ze dla 60 gram kielbasy nie oplaca sie brac calego wieprza do domu. Pozdrawiam
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM