reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
anja twoja córeczka jest śliczna...
obejrzeliśmy z mężem wszystkie forumowe dzieciaczki i aż pozazdrościliśmy, ze naszego tymka jeszcze z nami nie ma...

Gratuluję Aniu pierwszych chwil z dzieciątkiem w domu.Ja wczoraj jakoś przeżyłam tę imprezę,moja teściowa była raczej w normie.Kilka razy udało jej się delikatnie podnieść mi ciśnienie ale byłam opanowana.Jak wszyscy poszli posprzątałam sobie i dopadł mnie ból brzucha miałam wrażenie jakby dziecko miało mi zaraz wystawić główkę między nogami.Parło z całych sił, nie mogłam sobie znaleśc miejsca,nawet po fenoterolu nie przeszło.Dopiero ok2 w nocy brzusio się uspokoił.Postanowiłam spakować torbę do końca i jak sie taka sytuacja powtórzy pojechać do szpitala.Oni się doskonale znają na tkich bólach i będę wiedziała co i jak.

Anju - dopiero teraz zauważyłam, że zamieściłaś już fotki ... Olivka jest śliczniutka. Ma piękniusie włoski :-)

Dziewczyny tak jak pisała Efunia, zakładajmy nowe tematyczne wątki i to nie tylko już rozdwojone mamusie. Jeśli któraś ma jakieś pytanie to niezależnie czy jest 2w1 czy rozdwojona niech pyta i jak trzeba zakłada nowy wątek, tak jak zrobiła to Efunia.

reklama
Witam Was.
A jednak dorwałam sie do kompa (włączyłam rodzinie DVD i mam spokój ;D)
Anju - piękna córcia.
Zresztą wszystkie dzieciaczki mamy piękne w "październiku" :)
Mati nie pamiętam gdzie było o tej diecie niestety :(

Do góry