reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hej mamusie !

Patka - jestes niesamowita hihihihi ...

... a ja jestem bardzo wyspana. Mój synio dzisiaj w nocy postanowił tylko raz upomnieć się o jedzonko :-)

Witam
Wy wyspane a ja ledwo żyję nie spałam pół nocy, już mam tego wszystkiego dość...
kiedy to się skończy..czuję się jak tłusty niezdarny hipopotam.

Wczoraj mój piesek miał szczepionki, cały dzień po nich leżała i piszczałą, nie dawała się dotknąć,
ale dzisiaj już jej przeszło i jak zawsze rozrabia.

Cześć , ja też juz wstałam.
Wczoraj miałam bardzo dziwny dzień. Wszystko mnie boleło , brzuch ciągnął mnie do dołu , pojawiły się skurcze co 20 , 15, 25 minut , te z tych bolesnych , ale nie układały się w żaden logiczny wzór, więc stwierdziłam , że przejdą. W perspektywie mielismy iść na imieniny , stwierdziłam , o nie jeszcze dzisiaj nie rodzę ,  pojechalismy na te imieniny  , a po około 2-3 godzinach skurcze przeszły. A tak pewnie leżałabym w szpitalu i niepotrzebnie sie stresowała. Chociaż chyba przy następnej takiej akcji jednak czuję , że się tam wybiorę bez zbytniego marudzenia. Co najśmieszniejsze , byłam dziwnie spokojna , nie bałam się chociaz naprawdę bolało.

Kika77 - mówisz "włoska" uroda ... ciekawe po kim hihihi ;)

Doxa - masz rację, nasze dzieciaczki zmieniają się w zastraszającym tempie. Dlatego trzeba im cykać sporo zdjęć :-) żeby te zmiany uchwycić :-)

Witajcie dziewczyny!!! Trochę mnie tu nie było a wy sie tak rozpisałyście.
"październikowe" mamusie macie śliczne dzieciaczki.PRZEŚLICZNE.

Ja ciągle 2w1. Wczoraj WRESZCIE ustawiliśmy łóżeczko! Remont skończony. Mi słuchajcie chyba odbija- sprzątam i sprzątam. Przesadziłam wszystkie kwiaty w domu.Okna też umyte.W szafkach porządek. Kuchnia lśni...Dzisiaj zostało odkurzanie, tak tak dzisiaj.Potem obiad u taty- robi dla całej rodzinki( mam 3 braci- wszyscy z żonami i dziećmi) do tego dziadkowie i jego 'pani'( moja mama nie żyje od kilku lat) Tak że imprezka rodzinna.
No to która następna?

reklama
Do góry