reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no i tak mnie cos tknelo i napisalam do malgosi a ona mi przyslala sms następującej treści:
" Wczoraj w szpitalu cały dzień. Dzisiaj właśnie jedziemy. Dam znać co dalej. Na razie skurcze z przerwami co 5 min. Ale chce jeszcze wytrzymac do srody."
no patrzcie, prawie rodzi z jeszcze te nóżki zaciska ;D twarda ta nasza małgosia ;D

reklama
Ja bylam w srode w szpitalu na badaniach, wszystko jest ok, tylko ta glukoza zaniepokoila mojego lekarza i kazal mi przyjsc do przychodni w piatek. Z samego rana wypilam 75g glukozy i dalam sie troche pokloc. Wyniki - troszke ponad norme. Zalecenie - dieta. W przyszlym tyg maja polozyc mnie do szpitala i zrobic profil cukru. Jak ktoras z Was ma gdzies ta diete, to prosze o info.

hej laseczki......wczoraj mialam dola mutanta....znalazlam na swoim brzuchu rozstepy....bosheee jakie one sa koszmarne, a juz mialam nadzieje ze nie bede ich miala :(( a tu dupa, pojawily sie na 3 tyg przed porodem.,.....buuuuuuuuu....poniewaz ich nie widzialam maz zrobil mi fotke cyfrowka, gdy to zobaczylam ryknelam placzem....kur..... mac.... wiem ze znikna tak jak moje poprzednie na udach, ale i tak teraz mam dola i czuje sie obrzydliwie :((

dziewczyny powiedzcie mi, czy ktoras z was miala cisnienie 80/60 bo ja wczoraj takie mialam i to nie pierwszy raz....bo tak jak wiecie mialam pigulki na nadcisnienie a teraz mam wahajace sie....raz mam 80/60 a raz 130/90 totalny odjazd :( powiedzcie czy to nie jest niebezpieczne??? takie wahania??? wczoraj bylam na ktg i bylo wrecz ksiazkowe wiec juz nei wiem co o tym sadzic :(

Shady takie niskie ciśnienie to dla mnie normalka (i zaznaczam że jeszcze nie jestem zombi ;D). Zdziwi Cię to może ale wachnięcie z 80/60 na 130/90 to też nie duża różnica szczególnie w naszym stanie. Nie martw się, takie różnice (albo i większe) pojawiają się gdy np szybciej spacerujemy czy coś męczącego robimy. Gdyby Ci nagle skoczyło na 180 to byłoby niepokojące. A tak nie ma powodu do obaw.

Cześć dziewczyny!!
Ja się melduje jeszcze 2 w 1 ;D ;D ;D ;D ;D co do ciśnienia to ja przed ciąża miałam zawsze niskie a teraz mam normalne ;D ;D ;D

reklama
Witam mamuśki, te już pojedyncze i te jeszcze podwójne :) No i oczywiście gorąco całuję w czółka Wasze przepiękne dzidzie!!!!!!

Matko ale mnie ominęło. Ile pociech już mamy. Serdecznie Wam gratuluję!!!!!!! Zdąrzyłam tylko obejrzeć Wasze pociechy i musiałam najpierw pogratulować. Są przepiękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale musicie być szczęśliwe.

Przez ten remont byłam odcięta od świata. Dzisiaj czuję się jakbym była w innym wymiarze. Podłączona do forum a tu tyle nowości!!!!! Nie wiem czy uda mi się wszystko nadrobić. Tak się za Wami stęskniłam że nie potrafię tego opisać. Będę próbowała nadrabiać. Mam nadzieję że nic złego z pozostałymi się nie działo.

Do góry