luszka
październik'05, lipiec'07
Anja Oliwka jest śliczna!! Jeszcze raz Gratulacje!!
Ja melduję sie jeszcze jako nierozdwojona.
Ale sie rozpisałyście dziewczyny. Dopiero nadrobiłam zaległosci od piatku.
W piatek byłam na Usg i lekarz stwierdził powiększone serduszko u dzidzi. Troche sie podłamałam i całą sobotę szukaliśmy kardiologa który mógłby nas przebadać ale niestety w sobote jak to w sobote nikt nieosiągalny.
Musimy sie uzbroić w cierpliwość i poczekać do poniedziałku. Cały czas mamy nadzieję ze to błąd w pomiarze. Tym bardziej że stwierdził nieposzerzone aortę i tętnicę. I ogólnie że wszystko ok.
Chcieliśmy też jeszcze raz zrobić usg żeby zweryfikować ale w szpitalach dyżury i nie ma lekarzy ktorzy sie tym zajmują .
Poza tym miałam robione ktg i jest wszystko ok.
Pozdrawiam wszystkie rozdwojone i nierozdwojone mamusie.
Ja melduję sie jeszcze jako nierozdwojona.
Ale sie rozpisałyście dziewczyny. Dopiero nadrobiłam zaległosci od piatku.
W piatek byłam na Usg i lekarz stwierdził powiększone serduszko u dzidzi. Troche sie podłamałam i całą sobotę szukaliśmy kardiologa który mógłby nas przebadać ale niestety w sobote jak to w sobote nikt nieosiągalny.
Musimy sie uzbroić w cierpliwość i poczekać do poniedziałku. Cały czas mamy nadzieję ze to błąd w pomiarze. Tym bardziej że stwierdził nieposzerzone aortę i tętnicę. I ogólnie że wszystko ok.
Chcieliśmy też jeszcze raz zrobić usg żeby zweryfikować ale w szpitalach dyżury i nie ma lekarzy ktorzy sie tym zajmują .
Poza tym miałam robione ktg i jest wszystko ok.
Pozdrawiam wszystkie rozdwojone i nierozdwojone mamusie.