reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ja juz sama nie wiem co mam a co nie ;) najgorszy jest bol kregoslupa, kotry az promieniuje na brzuch,....horror....jezuuuu wiecie co...powinnismy zalozyc watek "stetryciale ciezarowki" ;) bo narzekamu jak babcie emerytki ;)

reklama
;D ;D ;D
Ty wiesz Shady że to nie głupi pomysł
Ponarzekał by człowiek, powyliczał wszystkie bóle, a kogo by nie bolało to by do takiego wątku nie zaglądał ;D ;D ;D

Pozdrawiam wszystkie mamuski
chociaz raz jestem pierwsza niemoge cos spac mysli mi sie glebia po glowie maz smacznie spi ja musialam tu zajrzec bo wieczorami niema nawet szans
zycze milego dzionka bo niewiem o ktorej zajrze dzis bo wczoraj moj ojciec poszedl do szpitala niby na 2-3 dniale to tak sie mowi

Witajcie
jak zwykle, żeście nadrukowały, ;D a ja teraz nadrabiam straty.
Wczoraj byłam na KTG skurczów brak...:( dzisiaj w szpitalu w którym będę rodzić otwierają nowy blok porodowy :)
Naczekałam się wczoraj na to KTG chyba w kolejce dobre 2 godziny, albo lepiej.
Jeszcze jakiś hipopotan się wepchał przede mną ale ją puściłąm bo za bardzo waliło od niej potem...takiego potwor w ciązy to jeszcze nie widziałam( pozatym nie chciało mi sie z nią kłócić kto był pierwszy i przemilczałam tą kwestię )
Ogólnie wyszłam z domu o 9 a wróciłam po 17, później mnie jeszcze ząb rozblałał, położyłam sie ale jakoś nie mogłam spać,
kręciłam się z boku na bok...Ogólnie fatalny dzień....

cześć dziewczyny!!!
ja jakoś dziś nie umiałam spać,przewracałam się z boku na bok,non stop chodziłam do wc siku,swędzi mnie brzuch jak diabli,z rana niunia mi skakała po pęcherzu,myślałam,że pęknie mi pęcherz,napiłam się słodkiego soku z myślą że ją to uspokoi a tu nagle czkawki dostała,no ja oszaleje przy tej ciąży ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

Witajcie, witajcie
No i ja wczoraj dołączyłam do grona mamumś dzięci z odpadniętym kikutkiem od pępuszka :) Zajęło to nam 2,5tyg!

I do tego mój synio zaczyna mniej spać!! Np. dzisiaj wstałam do niego o 5:20, a usnął dopiero o 7:10!! Jejku wcześniej było tak, że góra 40min i znowu spał ... chyba to już minęło bezpowrotnie .......

Olivierek - gratuluję odpadniętego kikutka !!!

Doxa - mój Tymek od kilku dni mniej sypia, a wiecej je :-) Jest bardziej niespokojny. Myślałam, że może to kolki, ale przy ataku kolki dzieci podobno nie chcą jeść, a mój synio je i to całkiem sporo :-) Tak więc chyba pokazuje w ten sposób swoje nastroje :-) Przynajmniej teraz wiem, że mam dziecko :-) i sąsiedzi też się już dowiedzieli :-)

Witam Kobietki,
Melduję, że:
1. Noc minęła spokojnie (nadal 2 w 1) ;D
2. Jadę zaraz do lekarza (ciekawe co powie) ;)
3. Apeluję o zmianę nazwy wątku "witam" na "witam lamentujące baby" ;D

To, że my nNerozdwojone jęczymy, to jeszcze rozumiem, ale, to, że jęczą Rozdwojone............ Toż to skandal w biały dzień. ::)
W głowach się namieszało od nadmiaru dobrobytu ;D

Cześć dziewczynki

Wczoraj myslalam ze odwioza mnie do szpitala bole były bardzo dokuczliwe ale wystepowaly tak co 2 godzinki.Obeszło sie bez NOSPY, wziełam kapiel w cieplutkiej w wodzie i naprawde ulzylo.
Ale strachu sie troche nabawiłam
Jak dzis bedzie podobnie dzownie do lekarza i przekladam na wczesniejsza wizyte.
Niby termin jest na 25,10 ale lekarz juz osattnio mowil ze raczej nie dochodze

reklama
Do góry