reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Magda Twoje nastawienie do porodu jest genialne i wcale nie uwazam, ze malo pozytywne, wrecz przeciwnie optymistyczne i realistyczne :) _anna bardziej optymistycznego wariantu nie ma ;)

Ja nie wiem, to Wy juz wszystkie macie jakies dolegliwosci i macie dosc ciazy - co by bylo objawem koncowki ;)
Kto jeszcze czuje sie dobrze??
Kto spaceruje po sklepach, sprzata mieszkanie a potem czeka z usmiechem na powrot meza i nie ma dosyc duzego brzusia?? :)

mysle, ze u malgosi to moze byc To, przeciez urodzila juz Olenke, teraz na pewno pojdzie szybciej, a dodajac ostatnie jej objawy i te pieknie spakowane torby i gotowa kacik......jej :)

orzeszku dołączam do grona nienarzekjących, dobrze czujących się... oby było nas więcej :)
może to gliwicki klimat zrobił nas tak silnymi matkami :D

Orzech mi nic nie jest, a brzusio to wydaje mi sie , ze mam od zawsze i jakos mi z tym dobrze :) Piore, gotuje, sprzatam , leze, cztam, spaceruje.. i tylko czasem malenka daje znac o sobie - pokreci sie, zeby uspokoic mame i spi dalej :)

dziewczyny u mnie sa skucrze juz co dwie godzinki dzis nawet przy kolezance lezalam....taki mam ucisk .....spakowałam wszytsko gdyby co....
BARDZO ZLE SIE CZUJE, ALE CHCIALABYM JESCZZE WYTRZYMAC

Ewcia trzymaj się , ty lepiej nie siedz przy kompie tylko licz te skurcze , chociaż mówisz co dwie godziny?Spróbuj się odprężyć , może kąpiel albo co?

reklama
Do góry