reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ewcia może nie ryzykuj z tą no-spą ???
Magda ma rację - weź kąpiel (minimum pół godzinki), jeśli skurcze przejdą to jeszcze nie to, a jeśli powrócą, no to szykuj się.

Czy to normalne by ten bol od kregoslupa promieniowal az po sam " tyłek " nawet siasc nie umiem bo tak rwie........ide sie polozyc....

Przespałam sie i jest lepiej. Ale jutro z rańca do Gina znowu. Przegląd i ktg.
Orzech, Ty mnie na porodówke nie wysyłaj. Poczekam sobie na Ciebie. W końcu termin masz przede mną ;D
Muszę Wam powiedzieć Kobietki, że Jesteście lepsze niż śledczy ;D Wystarczy przez pół dnia się nie odzywać i już spekulacje. A Lindsay, to przez komórkę, obecność sprawdza. Cudnie. ;)
Z Wami Nikt nie zgnie!!!!!!

Kobietki,
Mówię dobranoc!!!
Jutro spróbuję się zameldowac ok. południa, gdyż wtedy powinnam być po badaniach. Całuję Was gorąco i mam nadzieję, jeszcze z Wami trochę polamentować.
Ściskajcie nogi. Październik tuż, tuż.
Pa

mmm, Mati dzieki za zgloszenie, mysle, ze jeszcze Duralex, ale powiem szczerze, ze bylym pewna, ze ewcia tez sie czuje dobrze...bo chyby tak tez bylo do dzosiaj - hhmm??

reklama
Do góry