reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

DZIEN DOBRY
Teddytrzymam kciuki za ciebie i niunie
A my z mezem jedziemy na weekend do domku tesciow bo ich nie bedzie wiec pojawie sie jutro wieczorkiem lub w poniedzialek rano
KIKA fajnie ze jest juz w domku

reklama
Witam, witam!!!

Teddy ale super....ja też tak chcę, ale u mnei w czasie podobno tygodnia to nie nastąpi...
wracaj szybko i życzę dużo sił, a na pewno się przydadzą.

hello mamusie,
oj sie dzieje, dzieje. Teddy trzymam kciuki. Widze, ze Doxa i Jolik powoli wracają do nas. Super.
Do Paoli ja tez pisałam o usuniecie posta.
Efunia w szpitalu i pisze, ze niestety puchnie i dostaje leki. Co z cesarka jeszcze nie wiadomo- wszystko zalezy od stanu rzeczy. Dzisiaj ma urodzinki :)

Hej Dziewczynki!
Wczoraj nie miałam czasu zajrzeć i dopiero teraz nadrobiłam czytanie watku.

Kika Fajnie ze już jesteście w domu.Czekamy na więcej zdjęć. :)
Patrycja Spóżnione ale sredeczne życzenia urodzinowe dużo zdrówka i lekiego porodu. :)
Kaszu GRATULACJE!!! Czekamy na Waszj powrót i zdjęcia dzidzi oczywiście. :)
Lucky Cieszę się ze u Was juz wszystko w porządku. Tak trzymać!!! :)
Teddy Trzymamy kciuki. Życzę Ci dużo sił i lekkiego porodu. :)

A ja miałam też okropną noc wczoraj wieczorem strasznie zaczęło mnie boleć podbrzusze, taki ból i ciągnienie nie mogłam się ruszyć jak szłam do kibelka to przygięta z bólu nie mogłam się wyprostować...teraz boli mniej ale ciągle czuję takie ni to ból ni to ciągnienie ale bardzo nieprzyjemne, co to może być?

Witam Mamusie
Już b b b b dawno nmnie tu nie było i czuję się trochę jak intruz....Niestety nie mieliśmy w domciu netu wic byłam odciętaodświata. tyle sie tu pozmieniało ::) Teoretycznie otwierałam liste październikowych mam a tu prodsze tyle dzieciaczków na świecie a ja nadal nie rozdwojona ;D
Moja gin twierdzi, ze do poniedziału powinno być po wszystkim,ale ja pomijając czwartek kiedy to bardzo źle się czułam, to czuje siępóki co ok ;D
Karen z tego co przeczytałam to ja w czwartek bardzo podobnie się czułam jak Ty no ale póki co nadal jestyem w domu (chociaż myślałam że to już) nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze :). Karen z tego co przeczytałam to mieszkasz w Krakowie i mam pytanko gdzie będziesz rodziła????

Teddy trzymam niby kciuki za Ciebie...ale wlasciwie to nie fair gracie...........tak, tak, do Was mowie Doxa i Teddy razem bylysmy na ten sam dzien a Wy mnie o kilka tygodni robicie ;)

Jak ja bede na porodowce, to po Doxie juz nie bedzie nic do poznania, ze byly w opgole w ciazy...za wyjatkiem dzieciatka ;)

Teddy trzymaj się, jesteśmy z Tobą!!! Powodzenia i wracaj do nasz szybko już rozdwojona!!

Jolik cieszę się że Twój Tymcio już ma normalny pępuszek, u mojego synia już ledwo, ledwo się trzyma tak więc lada dzień spodziewam się że też odpadnie :)

Orzeszku - spoko będzie jeszcze widać, nadal mam mały brzuszek i tłuszczyk wokół talii i bioderek ... to chyba będę musiała ćwiczeniami zwalczyć :p

reklama
Jolik tak patrzę i patrzę na galerię naszych dzieciaczków i muszę stwierdzić, że Twój synio to wykapany tata ;D

Do góry