reklama
Doxa
Fanka BB :)
Karen jeszcze mi nie wypadają, ale zapewne będą - właśnie zakupiłam specjalny szampon do wypadających włosów i już będę nim myła, tak profilaktycznie
Ale jak narazie jest OK, fryzjerka stwierdziła, że wzmocniły mi się w czasie ciąży!
Patka, kochana będziesz miała na wszystko czas, grunt to dobra organizacja
Wyskoczyłam między karmieniami, a synio w tym czasie był na spacerku ;D ;D
Dziewczyny ja to wszystko piszę (o spadającej wadze, o czasie na fryzjera itp.) po to żeby Was podbudować, naprawdę dzieciątko dodaje skrzydeł!!!!!!!!!!!!!
Patka, kochana będziesz miała na wszystko czas, grunt to dobra organizacja
Dziewczyny ja to wszystko piszę (o spadającej wadze, o czasie na fryzjera itp.) po to żeby Was podbudować, naprawdę dzieciątko dodaje skrzydeł!!!!!!!!!!!!!
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Doxa - wyobraź sobie, że ja dzisiaj również byłam u fryzjera. Moje włosy po pobycie w szpitalu domagały się tego usilnie :-) Mialam "koszmar" na głowie :-)
I wiecie co się stało. Nareszcie odpadł kikut pępowiny u mojego Tymka. Codzienne przemywanie spirytusem doprowadzało mnie do drżenia rąk :-) Mamy to już za sobą :-) Pępuszek wygląda słodko :-)
I wiecie co się stało. Nareszcie odpadł kikut pępowiny u mojego Tymka. Codzienne przemywanie spirytusem doprowadzało mnie do drżenia rąk :-) Mamy to już za sobą :-) Pępuszek wygląda słodko :-)
Kaszu GRATULACJE! Tez chciałabym juz być po wszystkim i mieć dzidzię przy sobie.Coraz cięzej mi się poruszać,a o wygodnym spaniu nawet nie wspomnę.Ciekawe która z nas będzie następna na porodówce? Patrycja wszystkiego najlepszego na tę 20-tkę.
reklama
Chce ci się? Patka , no tym karczkiem to i mnie narobiłaś ochoty na karkówke z grila mmm...........niammmmmmmmmm. Ale widze , że za bardzo perspektywa przyjazdu teściowej cię nie rozwesela. Chyba , że sie myle?