reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (watek bez komentarzy)

reklama
cześć dziewczyny! nareszcie wśród żywych ;) moja siostra pisała 14 sierpnia, że jestem na porodówce, otóż 14.08 o g.23:57 przyszła na świat moja kochana córcia Emilka! waga 3880, 58cm dł., 10pkt. :) poród długi i ciężki, ale to w innym wątku opiszę ;)

DSC_4477.jpg

Nie wiem,czy to tu, ale dorzucam fotkę :)

Świeżutkie wiadomości śle dorotak:
Dziś o 6:45 zostałam szczęśliwą mamą, urodziłam córeczkę. Waga 3880g, 56cm.

Pogratulowałam, nakazałam odpoczynek po ciężkiej nocy :-p i oto co odpisała:
Dzięki, nawet szybko poszło. O 4tej byłam na IP a o 6:45 córcia była ze mną. Jestem dość w formie, choć nie obeszło się bez szycia, bo moja mała okazała się dość spora :-), a teraz grzecznie śpi. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki z BB"

Wiadomość od gorgusia:
Hej :) jestem już na oddziale. Mam regularne i dość mocne skurcze i jest szansa, że bez pomocy coś ruszy. Miałam tak bolesne badanie, że lekarz pochwalił moją angielszczyznę - padło wielkie fuck i prawie go skopałam. Pozdrawiam sierpień i wrzesień i poproszę o kciuki.

​no to lecą: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry