najpierw od 3 w nocy skurcze regularne co 5 min, o 6 ten czop, o 8 wody i na szpital. Córka przyszła na świat o 13Ale w tym samym dniu, po odpadnieciu czopa zaczęła się akcja?? ja czuje ból brzucha, ale to jeszcze nie skurcze...
reklama
Monika11987
Aktywna w BB
Czop jest taki jak śluz bardzo gęsty. Może odpadać fragmentami. Wpisz sobie w google I zobaczysz jak wygląda. Z synem urodziłam 2 tyg po odpadnieciu. Ale czop był nie przejrzysty, trochę żółty. Powodzenia, daj znać jak poszłoJa mam termin na 29 i nie wiem czy mi ten czop odpadł ale dzisiaj mam takie lekkie plamienia brązowe czy to może być czop czy co? Nie mam pojęcia, pierwsza moja ciąża
Daj znać co tam i jak się rozkręca, może i mi się coś zadzieje w podobnym czasie powodzenia
Monika11987
Aktywna w BB
Dziewczyny, zaczęło się obudziły mnie skurcze od 2.30.Poszłam do toalety i sączą sie wody, ale koloru lekko różowego. Wróciłam do łóżka bo jeszcze jest znośnie, nie chce budzić jeszcze męża, bo śpi z synkiem ( wychodzą mu czwórki). Nie chce też panikować jak w pierwszej ciąży. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz jestem bardziej świadoma I wiem ze jeszcze mam czas zanim się rozkręci. Dobrze, ze pospałam chociaż troszkę. Jak rodzilam syna nie spalam koło 30 h. Mam nadzieję, że będzie dobrze...trzymajcie kciuki.
MartaMarkry
Fanka BB :)
powodzenia!Dziewczyny, zaczęło się obudziły mnie skurcze od 2.30.Poszłam do toalety i sączą sie wody, ale koloru lekko różowego. Wróciłam do łóżka bo jeszcze jest znośnie, nie chce budzić jeszcze męża, bo śpi z synkiem ( wychodzą mu czwórki). Nie chce też panikować jak w pierwszej ciąży. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz jestem bardziej świadoma I wiem ze jeszcze mam czas zanim się rozkręci. Dobrze, ze pospałam chociaż troszkę. Jak rodzilam syna nie spalam koło 30 h. Mam nadzieję, że będzie dobrze...trzymajcie kciuki.
gooskaw
Dziewczyny, zaczęło się obudziły mnie skurcze od 2.30.Poszłam do toalety i sączą sie wody, ale koloru lekko różowego. Wróciłam do łóżka bo jeszcze jest znośnie, nie chce budzić jeszcze męża, bo śpi z synkiem ( wychodzą mu czwórki). Nie chce też panikować jak w pierwszej ciąży. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz jestem bardziej świadoma I wiem ze jeszcze mam czas zanim się rozkręci. Dobrze, ze pospałam chociaż troszkę. Jak rodzilam syna nie spalam koło 30 h. Mam nadzieję, że będzie dobrze...trzymajcie kciuki.
Trzymamy kciuki i daj znac po
VERONICA89
powiedzeniaDziewczyny, zaczęło się obudziły mnie skurcze od 2.30.Poszłam do toalety i sączą sie wody, ale koloru lekko różowego. Wróciłam do łóżka bo jeszcze jest znośnie, nie chce budzić jeszcze męża, bo śpi z synkiem ( wychodzą mu czwórki). Nie chce też panikować jak w pierwszej ciąży. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz jestem bardziej świadoma I wiem ze jeszcze mam czas zanim się rozkręci. Dobrze, ze pospałam chociaż troszkę. Jak rodzilam syna nie spalam koło 30 h. Mam nadzieję, że będzie dobrze...trzymajcie kciuki.
Ja rodziłam 2010, 2015, 2022 i 2023, szczerze to Ci powiem że ten ostatni poród był ekspresowy. Skurcze obudziły mnie 2.20 i to od razu co 2min., na szpital pojechaliśmy jakoś o 3, a o 3.40 nasza niespodzianka była z nami "synek" życzę Ci takiego ekspresowego porodu i abyś zdążyła do szpitala Ja jak dojechałam do szpitala to miałam już 8cm rozwarcia.
Powodzenia
Dam znać, narazie nicCzop jest taki jak śluz bardzo gęsty. Może odpadać fragmentami. Wpisz sobie w google I zobaczysz jak wygląda. Z synem urodziłam 2 tyg po odpadnieciu. Ale czop był nie przejrzysty, trochę żółty. Powodzenia, daj znać jak poszło
Powodzenia a może już urodziłaś
Monika11987
Aktywna w BB
Poród był intensywny ale bardzo szybki, ostatnia godzina baaaardzo bolaly skurcze...no więc tak o 2.30 miałam pierwsze skurcze, o 9 już bardzo mocne, rozwarcie 5 cm, o 10 byłam w szpitalu, o 11 już 10 cm rozwarcia. 3 minuty partych I jest Majeczka. Każdemu życzę takiego porodu. Mimo bólu, ale szybko I sprawnie. Mieszkam w Nl więc o 11.04 urodziłam 14.00 byłam w domu I dochodzimy do siebie. Pozdrawiam wszytskie mamusie. Dziękuję za wsparcie I pomoc
reklama
Podziel się: