reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

reklama
dziewczyny pozwoliłam sobie przekopiować z watku Starania po raz pierwszy info o Atanku:
z 12:22:
W nocy miała skurcze co 17 minut. Niedawno odpięli ją od ktg, ma skurcze w tym krzyżowe, dostała oxy i skacze już na piłce. Na razie na palec rozwarcie.

Atan

Skurcze co minutę mocne, rozwarcie ani ruszyło - wiec pojechala wlasnie na blok bedzie CC

mam wiesci od Atan :) zaraz wstawie zdjecie ;)
hej o 1 w nocy zaczely sie saczyc wody o 5 wylondowalam na porodowce o 8 dali oxy ale rozwarcie brak o 16 zdecydowali o cc i o 17:06 przyszla Amelka 2980 g nie wiem nic wiecej bo lekarza zadnego niebylo

Wieści od Anuli_mm
"25 .02 o godzinie 7:45 urodził się sn Marcelek 3400 53 cm 10 pkt . Oboje czujemy się dobrze i uczymy się siebie :) pozdrawiamy wszystkie BB-ciocie "

Gratulcję

WIEŚCI OD KINGI :

"Ale jaja a raczej ich brak jest dziewczyna" Mała urodziła się o 11:30 :-):-):-):-) waga 4050 :-):-)

mamy pierwszą marcową niespodziankę :-):-):-):-):-)
Kindzia gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Sms od Manty:

"No to se na patologii lezymy do rozwiazania. Bleee!!!:/ "

Na bierzaco ma mi dawac znac wiec bede pisac jak cos bede wiedziec.

reklama
Sms od Manty:

" Narazie po badaniach rozwarcie na palucha, na ktg skurczybyki sa ale to jeszcze nie to . Glówka przyparta. Mloda ma 3600, lezymy, czekamy.Nuda!"

Do góry