reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

reklama
dziewczyny pozwoliłam sobie przekopiować z watku Starania po raz pierwszy info o Atanku:
z 12:22:
W nocy miała skurcze co 17 minut. Niedawno odpięli ją od ktg, ma skurcze w tym krzyżowe, dostała oxy i skacze już na piłce. Na razie na palec rozwarcie.

Atan

Skurcze co minutę mocne, rozwarcie ani ruszyło - wiec pojechala wlasnie na blok bedzie CC

mam wiesci od Atan :) zaraz wstawie zdjecie ;)
hej o 1 w nocy zaczely sie saczyc wody o 5 wylondowalam na porodowce o 8 dali oxy ale rozwarcie brak o 16 zdecydowali o cc i o 17:06 przyszla Amelka 2980 g nie wiem nic wiecej bo lekarza zadnego niebylo

Wieści od Anuli_mm
"25 .02 o godzinie 7:45 urodził się sn Marcelek 3400 53 cm 10 pkt . Oboje czujemy się dobrze i uczymy się siebie :) pozdrawiamy wszystkie BB-ciocie "

Gratulcję

WIEŚCI OD KINGI :

"Ale jaja a raczej ich brak jest dziewczyna" Mała urodziła się o 11:30 :-):-):-):-) waga 4050 :-):-)

mamy pierwszą marcową niespodziankę :-):-):-):-):-)
Kindzia gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Sms od Manty:

"No to se na patologii lezymy do rozwiazania. Bleee!!!:/ "

Na bierzaco ma mi dawac znac wiec bede pisac jak cos bede wiedziec.

reklama
Sms od Manty:

" Narazie po badaniach rozwarcie na palucha, na ktg skurczybyki sa ale to jeszcze nie to . Glówka przyparta. Mloda ma 3600, lezymy, czekamy.Nuda!"

Do góry