reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

od Kasiulki o 14:08:

hej! od 9.40 dostaje oksy,skurcze pisza sie mocno,jednak sa niebolesne,wiec prawdopodobnie nie dają rozwarcia.Teoretycznie beda indukowali mnie jeszcze okolo 2h i jak sie nic nie zadzieje to odlacza mnie od kroplowki,kolejna proba za 2 dni.

reklama
Sms od Manty :

" Łożysko 3 stopien ma coraz blizej nadal czekamy na akcje. Biegam po schodkach.

Pozdrowienia dla wszystkich"

pozwolilam sobie skopiowac z wizyt bo tam kasiulek! napisala:

Dziewczynki urodzilam o 21.30, o 15.30 przebili mi pechrz plodowy i zaczely sie skurcze. Znieczulennie mialam ale jakies slbe, caly czas czulam parte, no i okazalo sie ze jest juz dziesiec cm. Grzes wazy 3340 i ma 53 cm wzrostu. Ja czuje sie super bylam juz pod prysznicem. Wiecie jak on cuudnie pachnie? Dzieki za kciku

Sms od Manty:

" Czekamy do terminu wg miesiaczki tj. 5 marca. Jak mloda nie ruszy to sie pobawimy w wywolywanie, ale godze sie tylko na oxy a nie na zel.Kroplowke mozna zawsze zakrecic, a zel zostanie meczarnia nie potrzebna . Kolezanke odwiedzilam z pokoju. Pietro wyzej tuli juz swojego malucha. Bajeczny i zdrowy . Gadali jej ze ma 3700g a ma 3200 takze pomiarami usg sie nie martwic jakby co
:-)nasza ma wg usg 3600sie okaze"

hej
Napiszę tutaj - jestem po USG - Dusia jest za malutka, wygląda jakby nic nie urosła przez ostatni miesiąc .
Idę do szpitala dziś po południu na KTG i zobaczymy czy nie będę musiała zostać :-( Bardzo się martwię
Trzymajcie kciuki .....

SMS od nefi

Hej. Natalka juz na swiecie. Urodzila sie wczoraj, wazy 2655 i ma 49 cm dostala 10 punktow. Mialam na cito cc bo lozysko zaczlo mi wysiadac. Pozdrawiam Was kobiety serdecznie. Nefi

zapytałam jak się czują

Mala dobrze, staram sie ja karmic, ale ciezko idzie bo dostala po urodzeniu butle no a ja jak to po cesarce ciagnie jak nie wiem co, ale daje rade. Pozdrawiam cieplutko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sms od nusi :

"O 4:13 irlandzkiego czasu przyszedl na swiat Franio :).Porod naturalny 3250 wlasnie na cycku mi wisi:-)na epidural bylo za pozno"

Wiadomość od Mini :

Hej jestem po teście oksy wyszło ładnie. Póki co leże pod kroplówką nawadniającą i zobaczymy czy wody się będą uzupełniać. Jak tak to idę do domu jak nie to na indukcje. Pozdrawiam.

reklama
Sms od kamilka677:

"Witam. Jestem od poludnia w szpitalu rano odeszly mi wody ale w malej ilosci na jutro mam termin wiec mnie zostawili, narazie ani skurczy ani rozwarcia. Mam nadzieje ze nie dlugo cos sie zacznie dziac.Pozdrawiam i trzymam kciuki za reszte
:-)"

Do góry