reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

Ajako :
I jestem mam zaledwie 3,4 kg ,54 cm jestem tez bardzo podobny do swojej starszej siostrzyczki. Mama po cc daje rade ! pozdrowienia Ignas i Ajako Asia

reklama
Sms od Inamorate :
Spytałam co tam u nich i czy juz cos wiadomo

"Siedze:)juz nie leze bo przy lezeniu mocno boli. polozne wlasnie siedza i sie nabijaja z planow porodu:)nie wiem czy Hania dzisiaj wyjdzie"

Sms od Inamorate :

" Mam bole krzyzowe i takie skurcze ze nikomu nie zycze, twierdza ze moze do rana urodze a ja juz mam dosc:("

Sms od Inamorate :

" Od 15 w bolach . ani lezec ani siedziec , cos mowia o indukcji.Chce do domu :("

No więc nic nie wiem jestem na patologi badanie lekarskie tylko powiedziała ze wszystko pozamykane i czekamy nie wiem na co ktg było zabrali i nudy i trzymaja w niepewności...

sms od patka82

nasza córunia przyszła na świat o godz.11:38. Waży 4,47kg i ma 61 cm. Jest zdrowiutka. Pozdrowienia.

reklama
Witam na noc w szpitalu nudy na pudy mysle ze jutro mnie wypisza bo nic sie nie dzieje miałam chyba godzinne ktg wiec nic nie mówię scierplam ze hej... a pielęgniarka co sie zmienila to taka niezbyt mila...choć ja do niej staram sie byc mila ale widac po twarzy że ch9olera jedną :-) więc nie rodze nie panikowac:-)

Do góry