reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

Sms od Manty:

" My w dwupaku skurcze silniejsze. ale czekamy do poniedzialku jakos. Jak nie ruszy to moja doktor zrobi mi masaz szyjki. Takze do poniedzialku cisza narazie, chyba ze laska sie ogranie i nas zaskoczy
:-D"

reklama
Sms od nusi:

"Czesc dziewczynki
:-) i jak tam ktora na porodowce jest???U nas rewelacyjnie. Maly non stop spi, zero placzu na jedzenie trzeba go budzic, jest cudowny ...a ja super, pękłam troche, ale nie wiem czy mocno, nic mnie nie boli siedze stoje:-) pozdrawiam goraco"

Sms od Mini:

"Hej , u mnie też cisza wyniki ładne więc liczę ze wody sie uzupelnia i wyjdziemy. Skurczy nie ma - jakies tam pojedyncze wiec Dusi w brzuszku dobrze:)"

Sms od kamilki677:

"Witam!Urodzilam wczoraj o 17.55 sn Pola ma 3200g 56 cm wszystko z nami dobrze, ja troche obolala, ale szczesliwa!Pozdrawiam Was wszystkie, jak wrocimy do domu napewno udzielimy sie na BB
:-)"

Sms od Manty :

"Podlaczyli pod oksy. Mamy próbe. czekamy czy bedzie postep jak nie to powrot na patologie. Pozdrawiamy"

Sms od Mini:

"Hej wody się niestety jeszcze zmniejszyły :( i jutro planują indukcję :(:( jestem przerażona i strasznie rozczarowana. Idę biegac po schodach może samo się zacznie"

Sms od Pinula:

"No to trzymajcie kciuki:) Zaczeło się jestem na porodówce skurcze co 7 minut - rozwarcie na 4 palce do tej pory prawie bezboleśnie! :) kulam się na piłeczce ;) "

Pozwolilam sobie skopiowac wiadomosc miski z pogaduch zeby kazda mogla sobie przeczytac:-)

"witam

my właśnie wróciliśmy do domku
laugh.gif

w sobotę o godzinie 14 urodził się synek Olaf Maksymilian waga 4250 i 56 cm "

Sms od PINULI:

"Hej o 18:00 urodził się Jas 3960g 60 cm :) dałam rady i szczere spodziewałam się że bedzie gorzej :) trzymamy się swietnie i pozdrawiamy Ciocie z bb"

Gratulacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sms od Manty:

"Wczoraj (5.03)urodzila sie Julia 57 cm 3630g 10 pkt porod przez cc.Kaprysna ale cudna.Mamy sie dobrze.Pozdrawiam"

Do góry