reklama
Haniad
Aktywna w BB
Chciałabym poinformować, że moja Lenka przyszła na świat 02 lipca o godz 23:15, poród SN, 3300 i 53 cm szczęścia .:-)
Corin
Mama Trójki :)
Kolejne malenstwo szykuje sie na ten swiat, wlasnie dostalam smsa od Danusi:
Hej, dzis po kontrolnym ktg, zatrzymali mnie na wywolanie. Teraz mam 2 kroplowke. Skurcze bola tylko troche i nie sa regularne. Mam nadzieje ze jednak sie rozkreca. Pozdro dla BB.
Hej, dzis po kontrolnym ktg, zatrzymali mnie na wywolanie. Teraz mam 2 kroplowke. Skurcze bola tylko troche i nie sa regularne. Mam nadzieje ze jednak sie rozkreca. Pozdro dla BB.
Corin
Mama Trójki :)
Sms od Danusi, sprzed chwili.
Hej :-) Iga juz na swiecie, musieli zrobic cc. Teraz od godziny chyba jestem na pooperacyjnej.
Mala jest boska, 53cm i 3160g.
Buziaki dla cioteczek dziekujemy za kciuki :-)
Hej :-) Iga juz na swiecie, musieli zrobic cc. Teraz od godziny chyba jestem na pooperacyjnej.
Mala jest boska, 53cm i 3160g.
Buziaki dla cioteczek dziekujemy za kciuki :-)
Dziób_Dziób
Fanka BB :)
dołączamy do grona rozpakowanych
Maksymilian przyszedl na swiat 18.07 o godz 15.19 4280g 55 cm sn bez znieczulenia nie zdarzyli
Maksymilian przyszedl na swiat 18.07 o godz 15.19 4280g 55 cm sn bez znieczulenia nie zdarzyli
melduję, że nasza Emilka przyszła na świat 13 lipca. 3200, 54 cm, 10 pkt.
Poród co prawda wywoływany oxy + przebicie pęcherza, za to szybki i nie taki straszny - 3 godz, w tym 15 min parcia w kucki, leżenie na łóżku mnie ominęło dzięki położnej i cudownemu mężowi obyło się bez znieczulenia i pęknięcia krocza
magiczne, niesamowite przeżycie - tak to będę wspominać
a malutka przesłodka :-) jesteśmy zakochani bez pamięci
trzymam kciuki za jeszcze nierozpakowane - cierpliwości! i powodzenia dla pozostałym mam i ich maluszków
Poród co prawda wywoływany oxy + przebicie pęcherza, za to szybki i nie taki straszny - 3 godz, w tym 15 min parcia w kucki, leżenie na łóżku mnie ominęło dzięki położnej i cudownemu mężowi obyło się bez znieczulenia i pęknięcia krocza
magiczne, niesamowite przeżycie - tak to będę wspominać
a malutka przesłodka :-) jesteśmy zakochani bez pamięci
trzymam kciuki za jeszcze nierozpakowane - cierpliwości! i powodzenia dla pozostałym mam i ich maluszków
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
O 12:03 dostałam smska od naszej Corin:
Ewcia jest z nami 3900 i 56cm. Jest prześliczna
Gratuluję! Jak tylko dowiem się coś więcej, dam znać :-)
EDIT:
Napisałam do Corin jak się czuje i jak rodziła, odpisała, że przez cc i jest otumaniona. Napiszę do niej wieczorkiem, albo jutro rano to pewnie dowiemy się czegoś więcej :-)
Ewcia jest z nami 3900 i 56cm. Jest prześliczna
Gratuluję! Jak tylko dowiem się coś więcej, dam znać :-)
EDIT:
Napisałam do Corin jak się czuje i jak rodziła, odpisała, że przez cc i jest otumaniona. Napiszę do niej wieczorkiem, albo jutro rano to pewnie dowiemy się czegoś więcej :-)
Ostatnia edycja:
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Dostałam dziś jeszcze smska od Corin:
Hej, jeszcze raz dziękuje za kciuki i pozdrawiam bbciotki.
Obydwie czujemy się świetnie, na 90% jutro wracamy do domu Mała jest przekochana i ma burzę włosów Trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane.
Same dobre wieści! :-)
Hej, jeszcze raz dziękuje za kciuki i pozdrawiam bbciotki.
Obydwie czujemy się świetnie, na 90% jutro wracamy do domu Mała jest przekochana i ma burzę włosów Trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane.
Same dobre wieści! :-)
reklama
sylwinka3376
Początkująca w BB
I ja również dołączam się do mamuś rozpakowanych, choć mało się udzielałam na forum, ale dużo czytałam -
nasze wielkie szczęście SZYMON MAREK przyszedł na świat w czwartek 21.07 o godz. 18:35, waga 3700g i ma 57cm, sn, 10 pkt.
i oczywiście jest przecudny!
Pozdrawiamy serdecznie wszystkie mamusie.
nasze wielkie szczęście SZYMON MAREK przyszedł na świat w czwartek 21.07 o godz. 18:35, waga 3700g i ma 57cm, sn, 10 pkt.
i oczywiście jest przecudny!
Pozdrawiamy serdecznie wszystkie mamusie.
Podziel się: