reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

My wciąż w szpitalu. Mała dostała gorączki w niedziele i lekarze nie wiedzieli od czego. Nastraszyli nas najgorszymi scenariuszami jak zapalenie opon mózgowych, sepsa itd. Na szczęście wykluczyli te najpoważniejsze przyczyny i kazało się dziś, że Igunia złapała bakterie coli w szpitalu od innego dziecka... No i teraz kolejny antybiotyk przez 10 dni. Persperktywa wyjścia do domu wciąż nam ucieka. Najgorsze, że chcą mnie wypisać jutro do domu, a małą zostawić bo nie mają już miejsc na położnictwie żebym tyle tu leżała.

reklama
Wiadomośc od Małej Monis:

Urodziłam wreszcie, 16:30, waga 4190 - miało byc max 3600, 60cm i 10pkt. Jestem wykonczona i nadal płaczę. Tym razem z radości. Pozdro dla bb i dzięki że byłyście ze mną myślami. Poród miałam straszny i urodziłam sn

Dzielna dziewczyna! Takie duże dzieciątko!! Gratuluję!!!! :-) :-)

Wiadomosc od Mmarty:

Hej. Jestem na oddziale od 23. Nocne ktg nie wykazalo nic. Rozwarcie na 1.5 palca. Rano skurcze do 60%, rozwarcie na 3 palce. Beda chyba jeszcze przyspieszac bo wod ubywa. Trzymajcie kciuki. buziaki

edit 15:56 od 2 godzin mam kroplowke z oxy. Troche boli, ale rozwarcia nie ma. Dostalam zastrzyk aby przyspieszyc.

kolejny edit 20:54: Nasze drugie szczescie przyszlo na swiat po 5 godzinach boli o 19.00. Waga 3300. Sciskamy cieplutko i dziekujemy za pamiec

Wiadomosc od Kamisi:

Ja nadal czekam. Mialam skurcze ale po poludniu sie wyciszyly :( a lekarze za bardzo tez wywolywac nie chca. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry