reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

Zapytałam jak się czują .

" Ja leżę pod kroplówką z wielkim blokiem lodu na brzuchu , mała na razie z noworodkami bo i tak jestem niemobilna . Jutro mi ją przyniosą . Generalnie super "

reklama
mam wiesci od kasiurek1983
Czuje sie dobrze felka bierze moze w piatek po badaniach wyjdzie,mam wam przekazac zebyscie sie czymaly w dwupakach :)

Sms od Amandly :

" Ahoj, wszystko nas super , mała leży obok mnie , wyjdziemy pewnie po weekendzie . Ja już chodzę w miarę prosto po cc . Jak tylko wyjdziemy wyślę mailem fotki
"

od Kasiurka;
o 4.48 nad ranem;
urodzilam dzis, akcja zaczela sie o 21 skurcze, a okolo 3-4 urodzilam mala SN.
Ma 3520 i 52 cm, poki co odpoczywam i dochodze do siebie po supieniu, musieli, bo ja wczesniej tzn. 2 lata temu mialam cc i sprawdzali czy szwy nie popekaly, teraz leze z lodem przy macicy i dochodze do siebie.
To tyle zdjecia i cala reszta rano, bo mala i tak w cieplarce lezy, sama oddycha i tyle wiem.
Dobranoc, aha pisze po narkozie, wiec tekst moze sie kupy nie trzymac!

i drugi;
zapytalam jak sie czuja itd;

ja ją widzialam po porodzie wzieli ja do cieplarki i nie widzialam wiecej, ale zaraz ma przyjsc pediatra i powie co i jak.
mnie nic nie boli oprocz szwu, ale chyba?????? do się do tego przyzwyczaic, zdjecie mam jedno jak jest w tej mazi, wiec nie wysle.
aaaaa wiem, ze nie potrzebuje tlenu, wiec super wiesci :-)

Sms od Pinuli :
"Piesze żeby powiedzieć ze znowu jestem w szpitalu . Teoretycznie skurcze i mało wód ale w szpitalu twierdzą że wszystko dobrze a skurczy nie widać , ale jak na razie leżę i czekam może coś się rozkręci "

Pytałam czemu ją zostawili skoro nic się nie dzieje :

"Przyjechałam ze skierowaniem od lekarza ! więc mnie przyjeli! I czekamy nie wiadomo na co . Na KTG w przychodni skurcze były mocniejsze niż teraz przy przyjęciu , szyjka twarda , rozwarcie na półtora palca tak jak ostatnio . Mały z główką przypartą nisko ! Tyle co mi powiedzieli . Mam nadzieję że coś się rozkręci . Zielone światło do rodzenia mam ! Z USG wyszło że Jaś ma 3709 plus minus 400 g Więc duży chłopak donoszony "

reklama
Wiad od Perelandii

Dostalam od niej smsa. I tylko to wkleje. Nie wiem czy uda mi sie znow tu wejsc net w fonie mnie przeraza oto yersc sms od. Perelandiii

................Bylo Cc bo tetno zanikalo. Waga 3040. Niestety zabieraja Marcinka do Prokocimia bo niby urodzil sie z ogolnym stanie dobrym ale potem mial problemy z oddychaniem i wyszly szmery pod sercem :( widzialam go tylko przez moment

Do góry