reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

I kolejny SMS :
" już po USG mała waży ponad 2 kg więc jest duży przyrost , myślę że wyjdę w wkrótce "

Super wieści :-)

reklama
od Ajako

.."hello. no i przy przyjeciu 1 cm rozwarcia,brzuch twardy macica spieta z usg maly 2600-2900 cos im sie nie podoba z usg z serduszkiem,ale zapis ktg dobry....."

pytalam sie czy jakies leki dali to opo

..."sama nie wiem co teraz, jutro bedzie moj lekarz to moze cos wiecej powie o tym serduszku malego,zobaczymy jak sie to potoczy buzka,pa..."

od ajako

...." hey wszystko ok tylko nie moglam odp, bo bylam na dwoch ktg , tu u gory nic sie nie zapisywalo,,mSZYNA wariowala, nie lapala tetna dziecka, polozna sie nagimnastykowala ale nic z tego i musialam zejsc na dol ( na porodowke)i tam sie apisalo,pozniej przyjdzie moj gin pogadac, ja tez noc nieciekawa mialam- skurcze. bolala mnie blizna, nad ranem sie wyciszyly ...."

Ostatnia edycja:
UWAGA MAM WIEŚCI OD PINULI :
" cześć , Tu Pinula z BB . Jestem w szpitalu . Mam skurcze i rozwarcie na półtora palca . Ale skurcze pokazuje ktg ja ich nie czuje ! Ponadto Mały ma już 2887g i czekamy na akcję porodową !:( no chyba że skurcze się wyciszą to wrócę do domu ! Pozdrawiam Was wszystkie ! Trzymajcie kciuki żebym jeszcze wróciła do domu w dwupaku , a maluszek niech grzecznie siedzi w brzuszku "

Trzymamy :tak:

Od Pinuli :

" NIe urodziłam ! Rano na KTG skurczy nie było , teraz idę jeszcze raz na KTg i jak nie będzie skurczy to wyjdę do domu ! Także na razie poród odwołany ;) "

od Kasiurka :

" Tak , jestem w szpitalu na jednej sali z ajako. Dziś ona wychodzi ja tu dłużej zabawie . Mam rozwarcie na jeden palec i znów się szyjka skróciła "

Dzielę się wieściami od Kasiurek, a są one takie, że jest w szpitalu (ale to już wiecie) szyjka się skróciła, ma rozwarcie i wczoraj jej gin zlecił sterydy - w razie czego... ale Dzidziuś ma już koło 2900 więc powinno być ok

Ostatnia edycja:
reklama
Mam suuuper wieści od Amandly :-D

" Marysia jest już z nami ! Waży 2630 ma 52 cm i drze się w niebogłosy ! 10/10 punktów. urodziłam CC , jesteśmy przeszczęśliwi "

WIELKIE GRATKI :-D

Do góry