reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

kurde laski mialo byc bez komentarzy tutaj, czlowiek wchodzi na forum i strach w oczach, bo sie watek wiesci ze szpitala 'swieci' :eek:

reklama
Sms od Liny:

"Hej. Lezymy we 2 na sali wiec jest ok
:-)
Dostalam kroplowke na rozwoj pluc u Malutkiej. Straszyli mnie jakas 4 dniowa kroplowka po ktg ale odpuscili...uff..."

Sms od Liny:

"A jak u was kobietki??Wszystkie wporzadku???Zuza sie wypina i na ktg jak zaczela wariowac to skurcze wyszły-dzieki Bogu , za dalikatne...Dziekuje za pamiec
:-)"

od Liny i.. Zuzki
Hej. Wracamy podobno w poniedziałek ale w nadziei myślimy o piatku.
Wczoraj kazali mi nie brac buscopanu- w nocy znow lekkich skurczy dostałam,
ale jest dzis mój lekarz -wszystko do karty wrociło tak jak byc powinno czyli cały arsenał leków a brzuszek stawiać się przestał. pozdrawiamy

SMS od LINY

" Hej . Właśnie miałam wypasioną zupę koperkową z ryżem na obiad . Ja chcę do domu ! Jutro dopiero mają mnie badać , dziś kazali leżeć i odpoczywać . Niestety mój Doktorek już na urlopie i sama się muszę z nimi użerać , a jak u Was ? Wszystkie Maluszki grzeczne ? Pogłaskać proszę brzuszki od cioci . Dzięki za pamięć "

smsy od Bozienki

" mamy prawie 2 kil 1980 dzis sie uczymy jesc cyca,leniuszek nie chce ssac"

"w przyszlym tygdniu mamy wyjsc,ale najgorsze ze z serduszkiem cos nie tak,za szybko bije i szmery slychac,lekarz uspokaja ze to moze byc przez zla mrfologie,zrobili badania i czekam na wynikii decyzje jesli o przetaczanie krwi malej chodzi."

no i pozdrowienia

reklama
SMS OD AMANDLY :

" hej czekam na USG , nie mam internetu dlatego nie pisałam . Poza tym wszystko super , więc się nie martwcie , dziękuje za pamięć "

Do góry