reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

Witajcie! Wpadłam na krótko aby poinformować, iż 10 marca przyszła na świat przez cc moja Julia, waży 3500 g, 55 cm, 10 pkt. Kochaniutka jest. Zaraz dodam zdjęcie w odpowiednim wątku

reklama
Sms od lastpetuni:

"Jestem na porodowce bo wody mi odeszly, pelno ich bylo i dalej mi sie leja
:-( teraz jestem podpieta pod ktg i czekam co dalej bo rozwarcie na 3 cm i glowka malej wysoko jeszcze. Jak cos bede pisac"

Wlasnie dostalam Smsa od Ewstry :
'hej zostawili mnie w szpitalu- cisnienie wysokie, musza zwiekszyc dawke (leku?) i bialko w moczu, zamknieta jestem, glowa nisko a w sobote wywolanie :) wkoncu cos wiem i wszystko takie realne. bez serduszka juz z tad nie wyjde :)'

WIEŚCI OD TUNI!!:

"Kochana jestem w szpitalu wlasnie mnie podpieli pod KTG. Zostaje bo maly sie slabo ruszal, trafilam na swojego lekarza, narazie mam nie regularne skurcze a do niedzieli jak nie ruszy pewnie beda wywolywac. Kubus wazy 3100g.
Bede dawac znac na bierzaco buziaki dla Was cioteczki:) "

WIEŚCI OD MATY ( przekazane przez Tunie)

"Hej tu Mata z BB. Wczoraj wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem zakazenia wewnetrznego po cesarce. Mam podawane leki dozylnie. Teraz czekam jeszcze na jakies badania i moze bedzie wiadomo cos wiecej. Odciagam czesto pokarm ale przez leki musze wylewac. W domu maly pije butle. Mam nadzieje, ze u marcoweczek i maluszkow wszystko dobrze"

TUNIA:

"Kobitki oszalec idzie ja sie nie nadaje na lezenie w szpitalu:) taki rarytas mam , ze leze sama:) brzuch mi sie spina i caly czas boli na dole, mam nadzieje, ze do niedzieli sie cos ruszy bo oszaleje:) "

My tez już we 2 - Kacper urodził się 9 marca cc, maleńska kruszynka 2900 i 51 cm - w domu od pon poznajemy sie.

reklama
TUNIA na pytanie czy cos sie kręci u nich:)

"Własnie nic sie nie kreci jak stanelo tak stoi:) Normalnie juz rady nie daje jutro ma byc moj lekarz i dowiem sie wiecej czegos ale prawdopodobnie beda wywolywac:( a i przed chwila mialam usg i lekarz sie mnie pyta co ma byc wiec ja mowie, ze chlopak a on do mnie 'ja tu jajek nie widze' :o i do porodu sie juz nie dowiem:) "

Do góry