reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

reklama
Wody przebite - potop wenezuelski , czekam na bóle ;) jeżeli rozwarcie nie postąpi w ciagu 2 h i nie bedzie boli to podlacza mi oxy.

Sms od maty:

" O 21.35 urodzilam. Bylo 10 cm rozwarcia ale maly sie cofal i zrobili cesarke. Po znieczuleniu cala sie trzese i ciezko mi pisac . Malego zabrali potem sie dowiem ile wazy i mierzy ale mowili ze kawal chlopa
;-)"

Witam sie ;-) zawiadamiam z duma ze 08.02 o godzinie 01:52 przyszedł na świat Alexander. Alex waży 4270 g i jest 50 cm długi. Poród jak chciałam ani gramika przeciwbólowych, malenstwo i mamcia czuja sie swietnie ! Maly już na cycu wisiał na cycu 40 min zarlok ;)

Sms od Mini:
Jeszcze czekamy na wyniki tego posiewu.
jakbym miała wczesniej to badanie to pewnie nie trzeba by było robic wymazu.
Dusia to spioch i nie chce ciagnac cyca Ale pracujemy nad ty.

....
no to czekamy na Was dziewczyny:)

od Liny:
hey. z cycoleniem problemow nie ma.
natomiast crp wyszło straszne-
Zuza jest na dwoch antybiotykach,
nie wiem jak długo zostaniemy jeszcze w szpitalu

Sms od Liny:
pytałam sie skad Zuzka ma takie złe crp

przeziebienia/choroby/opryszka w ciazy maja tak duzy wpływ na dziecko.
na szczescie mam Mała z sobą, chodz dzis pół nocy mi płakała-po antyb
boli ją stasznie brzuszek- zrobic kupe to nie lada wyczyn
Napisz dziewczynom niech pija te herbatki i łykaja wisiołka
rozwarcie mi poszło pieeeknie!!
tylko te parte...

reklama
Może nie ze szpitala ale wieści od agusikemisi:
"Hej w domku jesteśmy od wczoraj :) Czujemy sie ok, ale mały słabo w nocu spal, wlasciwie prawie wogole. Dla mnie to 3 doba nie przespana z kolei, odsypialam dzis kiedy moglam, ale udalo mi sie zarejestrowac malego, zrobic akty urodzenia- ktos cancel aplikacje i zaproponowali dzis. Pozniej byla polozna, pozniej u lekarza na 24h po badaniu, bioderka, jajeczka wszystko ok. Mi ciezko chodzic szwy ciagna ale daje rade jakos poki co na wszystko brakuje czasu". "przepros ciocie z BB ale naprawde nie moge znalesc czasu zeby zagladac"

Do góry