reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

Po oksy całą noc miałam skurcze bardzo mocne ale nie regularne co 10-12 minut, szału myślałam że dostanę. Przed chwilą był lekarz przebił mi pęcherz, teraz chwila pod KTG i jak skurcze nie przyśpiesza to dadzą kroplówkę. Matko ale się boję, cała się trzese

reklama
sms od Villandry
Kochane ciocie z bb dziś kończymy tydzień:D mamy się dobrze, jemy książkowo, nie możemy się doczekać wyjścia na to piękne słonko.
i oczywiście fotki Rafałka:
25032001.jpg25032012.jpg

Sms od Angel:

"My urodzilismy o 16:04 Dorianek wazy 3700 i mimo przeciwnosci porod sn
:-)
Ja za to nie wyszlam z tego najlepiej, bo bede miala transfuzje krwi, aha no i nacinali:-(ale sama akcja poszla szybko 15 minut parcia i maly byl na swiecie. Zostajemy chyba nawet do wtorku. Przekaz to na bb i podziekuj ciotkom za kciuki:-)"

napisala do tuni jak sie unie sytlacja odp:
​hej :) no leze na patologii narazie ktg ok usg tez ok klusek wazy 3500 :) jak cos bede wiedziec bede pisac :)

U Tuni cisza. Jutro dopiero założą jej balonik zeby rozwarcie ruszyło jak to nie pomoże to podłączą pod oksytocynę a jak to nie pomoże to cesarka.

No barany jakby nie mogli tego zrobić dzisiaj!!! :baffled:

widomość od Tuni:

Jednak dzisiaj założą mi ten balonik :) są jakieś złe przepływy w pępowinie i wody mi się wchłaniają i oczywiście najbardziej cudowna wiadomość do jutra powinna pani urodzic. Zobaczymy co oni i tu obiecuja:) a no i jajka widzialam więc Kubuś jest Kubusiem na 100% :-D

od vill
hey
w koncu nie ma sie do czego przyczepic
wszystkie wyniki dobre i jutro nas wypuszcza do domu
ale sie cieszymy
ciekawimy czy zostały jeszcze jakies dwupaki?
pozdrawiamy serdecznie wszystkie mamy i maluszki

Dziś o 9:25 urodził się Kubuś :-) Tunia jeszcze nie zna wymiarów przystojniaka, później napisze. Mamusia przeszczęśliwa :-D

reklama
Wiadomości od Tuni!!!

My w szpitalu. Dostałam gorączki i przestałam się oczyszczać.

Biedna nasza Tunia :-(

Do góry