reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

Sms od Maruusi:

"Jestem w szpitalu 2 cm rozwarcia, skurcze regularne co 5 min., poki co slabe. Czekamy na rozwoj sytuacji"

reklama
od Liny
mało brakło a tragedie bym miała
miałam straszne bóle jak na parcie
nie mogła w ogole sie wysikać,stac , lezec
i wszyscy mowili ze to obkurczajaca sie macica ale to nie była macica tylko pecherz-
spuscili mi teraz dwa litry moczy ekspresem i juz 3l idzie
dobrze ze przyszedł lekarz ktory zainteresował się i uwierzył w łzu bólu
jakby mi to pekło w środku nie odratowaliby mnie
na szczęście Zuzanka zdrowieje w oczach-jutro będą jej badania powtarzac

Sms od maruusi:

"Leze dalej w "poczekalni". Czop odszedl, skurcze sa tylko rozwarcie nie chce ruszyc. Glowka zsunela sie nizeji jest ustawiona centarlnie, skurcze sa do przezycia ale badanie szyjki TRAUMA!Po 19 maja mnie wziasc na porodowke"

Sms od Maruusi:

"Od godziny lezymy na porodowce na oksytocynie, skurcze czestsze i dluzsze. Rozwarcie na 3cm czekamy na 5 i dostane jakis turbodopalacz"

Sms od Maruusi:

"O 4.20 na swiat przyszla Lenka 3600g 57cm 10 pkt. Zmeczona ale szczesliwa. Moj urodzinowy prezent
:-)"

Sms od olavip:

"O 17.20 przyszedl na swiat nas synek Bartus. 3740g i 55 cm szczescia. niestety po dlugich probach skonczylo sie cc, czuje sie po tym starsznie ale placze ze szczescia!Pozdrawiamy cale BB forum
:-)"

Witajcie:) Jestem w szpitalu i jutro mam miec cc, ale okazalo sie, ze nie ma mnie w systemie na liscie operacji, a jestem zapisana w jakims zeszycie, wiec nie wiadomo o ktorej bedzie operacja. Z tego wszystkiego dostalam skurczy... Pozdrawiam

Hej! My nadal w szpitalu. Leci nam druga doba, miałyśmy nadzieję wyjść jutro ale Małej wieczorem pobrali krew i wyniki nie wyszły za specjalne. Całą noc leży pod lampą :( zaraz idę się zapytać co i jak, bo nawet nie wiem. Przyszła pielęgniara po 23 i zabrała ją prawie bez słowa... Chciałabym już być w domu!

O 9.25 przyszedl na swiat nasz Oskarek. Ma 55 cm i wazy 2964g dostal 10 pkt. Ja jeszcze jestem znieczulona i leze na pooperacyjnej. Wczorajsze skurcze przeszly mi w akcje porodowa i idac na cc mialam skurcze co dwie minuty - takze dzisiaj po prostu byl moj dzien.

reklama
Wieści od Kadzy: Jest w szpitalu bo wykryli jej w moczu jakieś bakterie,zakażenie podają jej antybiotyk i pewnie już zostanie tam do rozwiązania. Jak będe miała więcej wieści od niej to będę pisać.

Do góry