reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala (smsy i inne takie;) )

Mam zaszczyt donieść

napisałam do Liny:
Lina jakie wasz wieści ? poszło!
juz mozna gratulować?

i odpowiedz Liny:

TAK!! Zuza urodziła sie o 13.15!!
jesteśmy prze-szczęśliwi
Mała Wazy 3930 i ma wzrostu 58 cm..
meczyła mnie 14h ale w końcu sie udało!!!

......................

reklama
zapytałam Pinule jak się czują:)
odpowiedź:
"Dobrze:) maluszek też! Nic nie boli, tylko jestem zdrętwiała bo to tej pory miałam zakaz wstawania po tym jak w nocy wstałam za szybko, zemdlałam i walnęłam głową w próg! Robili rtg głowy, a teraz badał mnie neurolog - wszystko jest w porządku więc mogę powoli wstawać! Poza tym to nawet szycie krocza nie boli tylko moje ciążowe hemoroidy pieką :( ale z tym się liczyłam bo duże wyhodowałam"

jest juz na świecie
nasza cini mini!!!!!!!!!!!

od Mini:
Hey o 14.20 urodziła sie Dusia
ma 2,5 kg 52 cm
udało sie naturalnie no prawie co zel wystarczył

........................
tego nie kapie co z tym zelem ale luzikk:)

Sms od moniki:

"Byłam u lekarza 4,5 cm mam rozwarcie czekam na taxi i do szpitala jade, trzymajcie kciuki"

To ja tylko szybko napisze ze urodzilam mala o 13.14 3250g,54cm.10pkt. Wszystko Ok, tylko drugie cc mega bolesne bo mialam duzo zrostOw po piewszym i ciachali mnie dlugo.

Sms od moniki:

"Hej Mateusz jest juz z nami 4130g 57 cm i wlasnie spozywa swoj pierwszy posilek
:-) porod sn. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH CIOTEK Z BB:-)"

od Mini z wczoraj (nie miała jak siasc wieczorkiem)
Pytałam sie co to za zel i czy z Dusia wszystko dobrze

Taki zel na wywołanie. Zmiekcza i rozwiera szyjke.Pripidol chyba sie nazywa.
Z Dusia puki co oki, jest ze mna cały czas od porodu, dostała 9 ptk.
pobrali jej wymaz z uszka bo nie miała jeszcze wynikow na paciorkowca.

Mam zaszczyt ogłosić, że kolejne Marcowiątko jest już na świecie :)

SMS od Aadki:

"My rozpakowane dziś po 6 rano niestety cięciem, Mała ma 3290g, 56 cm, 10 apgar, urodzona dokładnie w skończonym 38 tyg, no i jutro ma dzień kobiet:) "

Wielkie gratulacje!

Juz w szpitalu, leze zaobraczkowana pod ktg, jak skoncza sprawdzac baby to badanie I jak porodowka bedzie wolna przebije mi wody . Mamy nadzieje ze obrazie sie bez dragow. Trzymajcie kciukasy

reklama
Sms od maty:

"Ja juz na sali porodowej pod ktg.Rozwarcie na 3cm maluch nisko i napiera szyjka podatna skurcze coraz mocniejsze, zaraz mnie maja wziasc na usg jeszcze. Akurat jest jeszcze moj lekarz wiec opieka super. niestety m musial wracac do domu bo to moze jeszcze potrwac a jego i tak nie wpuszcza przez ten kaszel"

Do góry