reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala - bez komentarzy

Wiadomość od Mojeboje:)

"Jestem już po. Asia jest śliczna i malenka 2640 i 48cm, ale 10pkt wiec nie musi byc w inkubatorze. Na razie jestem w szoku i telepie mna po lekach a na dodatek w szpitalu zakaz odwiedzin z powodu grypy- maz byl tylko chwilke wiec jestem skazana na laske i nielaske personelu a Asi na razie moglam przygladac sie przez szybke:/"

reklama
Witajcie dziewczynki :-) u Nas cała noc nie przespana bo po pierwsze straszne emocje a po drugie małej się cały czas ulewa i cały czas byłam czujna :-) brzuszek boli no ale to normalne, już jestem po pierwszym prysznicu i z utęsknieniem czekam na śniadanie bo wczoraj nic nie jadłam i nie piłam :-) pięknego dnia dziewczynki :-)

Hejka dziewczyny witamy się z Zuziontkiem :-) prawdopodobnie jutro Nas już wypuszczają do domku. Mała jest tylko na cycku i nawet nieźle jej idzie :-) choć woli spać cały dzień i na jedzonko trzeba księżniczkę budzić :-) pozdrawiamy ciekawa jestem co tam u Was jak się trzymacie i czy przyszły na świat kolejne dzieciaczki:-) mam nadzieję że w domku z pomocą męża nadrobie zaległości na forum :-) pozdrawiamy

reklama
Dziewczynki ja już dziś w domu z Olusia:) Jest przeboska ale tez potrafi dac w kosc.....ale jeden usmiech i rekompensuje wszystko:)Teraz mam nie wiem ile czasu wiec napisze tylko ze rodziłam naturlanie Olusia byla główka do dolu ale miala ja boczkiem wiec musieli sprawic by wogole sie zmiescila :) i powiem wam ze na prawde jak już ma się ją w ramionkach to zaden bol nie ma znaczenia:)
ps. Dziekuje Jotemka za wrzucenie info:)

Do góry