reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
no, no dzięki za ostrzeżenie
ja własnie od kilku dni poszukuje znajomych na naszej klasie i dziwie sie że ludzie nawet numerów gg nie pokazują a tu faktycznie, trzeba być ostroznym, bo w końcu KAŻDy może się o mnie dowiedziec tego co o sobie pisze...

felqua, suszi, trzymam kciuki, zeby jakaś fajna praca Was znalazła;-)

dziewczyny - powodzenia w poszukiwaniach pracy!!

Suszi - a praca w jakiejś firmie farmaceutycznej? Nie poszukują tam biologów?Albo do laboratorium??

Felqua - ojoj - strasznie droga sprawa te implanty :szok:

iwoszja jestem biologiem po Akademii Pedagogicznej, bez żadnego doświadczenia i wszystkie uderzenia do laboratoriów, czy firm farmaceutycznych pozostają bez odzewu. W szkołach póki co też nie ma wolnych etatów.
Najgorsze, że prawka nie zrobiłam do tej pory (od wakacji się zapisuję na kurs:zawstydzona/y:), a jego brak bardzo mocno ogranicza mnie w znalezieniu pracy.

suszi - ja również trzymam kciuki za pracę i za prawko ! (a kierunek studiów nie ma takiego znaczenia):tak:

Witam ponownie po przerwie.
Jakoś nie mogę się ogarnąć by cosik napisać, ale staram sięw miarę regularnie was czytać.
Miłek 1,5 od tyg w żłobku, więc ja nadrabiam prawie 2 miesiące jego choroby i załatwiam co się da.
Wreszcie złożyłam papiery o dowód... Po nowym roku już bez kolejki ;)
Miłek od wczoraj znów z kaszelkiem ojjjj martwię się tym bardzo, bo od lutego miałam wrócić do pracy a tu jak Miłek tak będzie chorował to ja chyba do jego 18-tki w domu będę siedzieć :-( Wracam do swojej starej pracy, mimo, że bardzo chciałam zmienić, ale przy Miłku w miarę bezpieczne godziny pracy i pakiet zdrowotny są nie do przecenienia :baffled:
Pamiętacie może, że miałam problemy ze zdrowiem a dokłądnie z okiem. Badam się nadal, w grudniu leżałam w szpitalu. Jestem pod opieką okulisty, reumatologi i endo. Bieorę cięzkie leki po których średnio się czuję a jest to jedyne co ma mi pomóc. Wykryto u mnie chorobę coś jak rzs tylko u mnie dotyczy to kręgosłupa - Spondyloartropatia. Bolą mnie kości, ale da się z tym zyć ;) Za tydzienń kontrola krwii, proszę trzymajcie kciuki, bo lek który biorę może poważnie uszkadzać nerki i inne organy i co dwa tyg trzeba robić badanie krwi i jeśli okarze się że u mnie coś źle się dzieje to lek będę musiała odstawić a wtedy nici z operacji oka :-(
Oj troszkę się posypałam.... Ale nie widać tego po mnie na szczęście... chyba :blink:

reklama
Do góry