reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Widze temat pralkowo-zmywarkowy :-)

Ja miałam kilka lat Polara wąską, ładowaną od przodu, ale ostatnio co roku siadało łożysko. Teraz testuję Indesit i mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogdywać ;-) Moje siostry mają pralki tej samej marki i póki co działają bez zarzutu.Kiedyś czytałam forum "naprawiaczy" pralek i byli zgodni, co do tego, że pralki produkowane wcześniej są solidniej zrobione niż te teraz. W nowszych więcej całych zespołów, niż pojedynczych części - to chyba jak z telewizorami (kiedyś lampy itp. a teraz cały wkład). Przy awarii trudniej namierzć usterkę, a jak już, to trzeba wymieniać kompleksowo. Bardzo często, jak np. w moim starym Polarze "wysiada" konkretna - wiadoma część.

A Samsunga mam odurzacz z wszelkimi filtrami - odkurzanie przestalo być dla mnie torturą.

KOGA Zazdroszczę domku. Zastanawiam się, czy nie mamy z Ł. za mało przestrzeni. Okna na jedną stronę - trochę to przytłacza...

reklama
ale się rozmarzyłam- przydałaby mi się nowa pralka:tak::tak: odkurzacz też, najlepiej centralny...a zmywarkę mam 45 i mimo że mało gotujemy- to i tak wydaje mi się za mała...
a pralek ładowanych od góry nie znoszę-- ale ze względu na brak miejsca w poprzednim mieszkanku właśnie taką musiałam kupić.
teraz to nie wiem kiedy cokolwiek kupię bo w domku w cholerę jeszcze dużych rzeczy do zrobienia:-( trochę mnie to przeraża..ale i tak chyba nie żałuję:-)

Rzozliczanie podatku wspolnie bardziej się opłaca ..zdecydowanie........

Catherinka - nie da rady zmywarki 60:-( (moja kuchnia jest tak wielka że szał) ...45 wejdzie ale tez trzeba bedzie sie nagłowic ..gdzie ja ustawić ..chyba ze bedzie to większe mieszkanie ..hehehe

Karolka-a co tam jak szalec to szalec- kupno zmywarki to dobry powod zeby zmienic mieszkanie na wieksze!!!:-);-)

A u nas taka klapa finansowa ze hej-nawet nie marze o nowym sprzecie agd- musimy zbierac 10 000zl na nowe implanty dla meza- kilka lat wczesniej mial wypadek samochodowy i caly przod zebow ma wybity-mial wstawione implanty ale zle, caly czas ma problemy , wiec w ta sroda wyciagna mu calosc no i zacznie sie zabawa-juz sie boje...

Felqua - bardzo współczuje :-(...i cierpienie i finanse ..ucierpią :-(......a ja o zmywarce tu gadam ...;-)

a mieszkanie wieksze ...oj marzy mi sie tak cichutko.....może się uda to zrealizowac.......pozyjemy zobaczymy ...napewno bedziemy szukac ..analizowac ...niczego na łap cap.....jak się trafi okazja zamienic ..byłoby bosko......

Dzieki dziewczyny!
Wiozlam dzisiaj malza na wybicie tych implantow ktore mial- klinika tak odstawiona ze ho ho i sami niemcy, zastanawialam sie czy po drodze gdzies granicy nie przekroczylismy:-D
Malz dzielny , ale i tak prawie im odplynal wiec byla akcja cucenia , skonczylo sie dobrze dzieku Bogu. No teraz 5 tygodni leczenia,a potem nowe implanty. Tylko dzisiaj placilismy okolo 500zl...
No i w zwiazku z tym szukam pracy ale czy znajde oto jest pytanie...

reklama
Do góry