reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
no, no dzięki za ostrzeżenie
ja własnie od kilku dni poszukuje znajomych na naszej klasie i dziwie sie że ludzie nawet numerów gg nie pokazują a tu faktycznie, trzeba być ostroznym, bo w końcu KAŻDy może się o mnie dowiedziec tego co o sobie pisze...

felqua, suszi, trzymam kciuki, zeby jakaś fajna praca Was znalazła;-)

dziewczyny - powodzenia w poszukiwaniach pracy!!

Suszi - a praca w jakiejś firmie farmaceutycznej? Nie poszukują tam biologów?Albo do laboratorium??

Felqua - ojoj - strasznie droga sprawa te implanty :szok:

iwoszja jestem biologiem po Akademii Pedagogicznej, bez żadnego doświadczenia i wszystkie uderzenia do laboratoriów, czy firm farmaceutycznych pozostają bez odzewu. W szkołach póki co też nie ma wolnych etatów.
Najgorsze, że prawka nie zrobiłam do tej pory (od wakacji się zapisuję na kurs:zawstydzona/y:), a jego brak bardzo mocno ogranicza mnie w znalezieniu pracy.

suszi - ja również trzymam kciuki za pracę i za prawko ! (a kierunek studiów nie ma takiego znaczenia):tak:

Witam ponownie po przerwie.
Jakoś nie mogę się ogarnąć by cosik napisać, ale staram sięw miarę regularnie was czytać.
Miłek 1,5 od tyg w żłobku, więc ja nadrabiam prawie 2 miesiące jego choroby i załatwiam co się da.
Wreszcie złożyłam papiery o dowód... Po nowym roku już bez kolejki ;)
Miłek od wczoraj znów z kaszelkiem ojjjj martwię się tym bardzo, bo od lutego miałam wrócić do pracy a tu jak Miłek tak będzie chorował to ja chyba do jego 18-tki w domu będę siedzieć :-( Wracam do swojej starej pracy, mimo, że bardzo chciałam zmienić, ale przy Miłku w miarę bezpieczne godziny pracy i pakiet zdrowotny są nie do przecenienia :baffled:
Pamiętacie może, że miałam problemy ze zdrowiem a dokłądnie z okiem. Badam się nadal, w grudniu leżałam w szpitalu. Jestem pod opieką okulisty, reumatologi i endo. Bieorę cięzkie leki po których średnio się czuję a jest to jedyne co ma mi pomóc. Wykryto u mnie chorobę coś jak rzs tylko u mnie dotyczy to kręgosłupa - Spondyloartropatia. Bolą mnie kości, ale da się z tym zyć ;) Za tydzienń kontrola krwii, proszę trzymajcie kciuki, bo lek który biorę może poważnie uszkadzać nerki i inne organy i co dwa tyg trzeba robić badanie krwi i jeśli okarze się że u mnie coś źle się dzieje to lek będę musiała odstawić a wtedy nici z operacji oka :-(
Oj troszkę się posypałam.... Ale nie widać tego po mnie na szczęście... chyba :blink:

reklama
Do góry