reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Buziaki Azik

Ja też padam na buziunię. Nie mam czasu kompletnie na nic!!! Rano praca, potem Karola. Rączki to jej ulubione miejsce ... Dobrze,że lolcia wspomniała o kryzysie 8 miesiąca, bo zastanawiałam sie, czy może ja nie przyzwyczaiłam Karoli do noszenia :(

Dziś mamy z Rafim oboje wolny dzień, ogarneliśmy trochę dom i zrobiła sie noc, a trzeba jeszcze umyć podłogi :(

Ja na dziś jestem pewna na 100% - powrót do pracy nie powoduje u mnie lepszego nastroju, ciągle tęsknię za Karolką (ostatnio tak sie rozkleiłam, ze na lekcji zalało mnie mlekiem!!!!!!! ), a do tego jestem padnieta, wymagania dyrekcji... ahhhhh. Kiedy wakacje????

reklama
No hejka!! :-D Spodobala mi sie ta stronka a poniewaz mam rowniez marcowe dzieciatko,bardzo chcialabym znalesc sie na tej stronce jesli jest to mozliwe Oliver urodzil sie 21.marca.2006 roku o godz.12:12.:tak: Wazyl 3350 g i mierzyl 53 cm.Porod byl szybki bo trwal az 12 min.:happy: Na dzien dzisiejszy ma juz 2 zabki,rosnie jak na drozdzach,tryska radoscia i jest zdrowy jak ryba. No i na tyle...:-)

szkoda słów... chyba każda z nas się nie wyrabia... ja dzisiaj wstałam o 4:30 (Agatka mnie obudziła) i myłam podłogi w mieszkaniu, poszłam spać po 1, bo od 22 prasowałam :eek:
wczoraj następne pranie wieszałam... kiedy znajdę czas na lenistwo i NicNieRobienie??

Zaległości chyba nie zdołam nadrobić, po parę dni nie miałam internetu. Ale dobrze znowu być z Wami!!!

reklama
Do góry