reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Moja nie doszła do oduchu wymiotnego, ale w czeluściach jej buzi znikają 4 całe paluszki :laugh:

reklama
KOGa tak mam muzyczny ocean i Emi tez bardzo sie podoba dopiero ostatnio wpadlam na pomysl jkak jej to ustawaic zeby mogla sama udezac ale juz sobie radzi

Chyba przekonam męża do maty edukacyjnej czy czegoś w tym stylu :) Bo dziś mówi: "Wiesz, zawiesiłem dziś Filipowi karuzelę tak, żeby mógł ją dotknąć i uderzał sobie rączkami w miśki i się śmiał!" :) Chyba zrozumiał istotę maty ;) ;) ;) ;D ;D ;D

kati u mnie ten sam problem ::) wpycha te lapki tak gleboko ze az sie dusi i odruch wymiotny,jak cos zaradzisz daj znac
catherinka moj maz tez by sie zgodzil na mate ale cena ::) no bo matka se upatrzyla taka co ma duzo bajerow.................uparlam sie i innej nie chce.powiedzialam zeby tam w wolnej chwili sie rozejrzal

z paluszkami w buzi u nas jest to samo - ja staram sie podrzucam malej pieluche tetrowa wtedy ona zajmuje sie wlasnie nia
dosc ze caly czas jej sie ulewa to jeszcze te wymioty,choc i tak wszystko konczy sie mega czkawka ::)

Filip też namiętnie pakuje łapki do buzi, ale na szczęście nie ma żadnych takich skutków jak opisujecie. Ciekawe czy przypadkiem nie do czasu ;)

cześć laseczki ale się za Wami stęskniłam
strasznie brakuje mi forum ale tych zaległości z ponad miesiąca chyba nie nadrobię

jestem od 29 maja u rodziców w niedziele wracam do wawy jednak na razie stałego łącza nie mam bo u rodziców nie zakładam a w Wawie zmieniliśmy mieszkanie

u nas ok

OLEK skończył 6 czerwca 3 miesiące ma 70 cm i 8kg!!!!!!!!!

rozwija się super jest małym siłaczem ja ledwo żyję młody potrzebuje towarzystwa bardzo dużo

nie mam siły nosić mojego małego klocuszka ::)

jak na razie karmię go tylko piersią a pokarmu mam coraz więcej ;D

ma ciemieniuchę :mad:

podnosi główkę w leżeniu na brzuszku o 90 stopni
chichocze się na głos gada jak najęty chwyta grzechotki i wkłada je do buzi, przewraca się z brzuszka na bok i potem na plecy ale rzadko bo to wysiłek dla niego podciaga się do siedzenia za palce moje lub kogoś kto mu je poda :D
składa rączki rozglada się za głosem itp

zajrzę jutro

a no i nadal wali w pampersy jak wściekły ale daza mu się któregoś pominąć ::)

pozdrawiam Was i Wasze bobaski buziaczki dla wszystkich

Miło cię znowu słyszeć agao :) Widzę, że wszystko w jak najlepszym porządku, to świetnie. Mały naprawde super się rozwija i jego umiejętności są godne pozazdroszczenia :) No i oczywiście nawet pod twoją nieobecność cały czas robił furorę na BB jako największe dziecko z marcóweczek ;D Buziaki

pytia pisze:
Miło cię znowu słyszeć agao :) Widzę, że wszystko w jak najlepszym porządku, to świetnie. Mały naprawde super się rozwija i jego umiejętności są godne pozazdroszczenia  :) No i oczywiście nawet pod twoją nieobecność cały czas robił furorę na BB jako największe dziecko z marcóweczek  ;D Buziaki
no włąśnnie słyszałam że gigant mój jest największy ;D
spróbuję wkleić później zdjęcia ale mam tak wolny inter że nie wiem jak dam radę

w końcu kupiliśmy cyfrę wow ;D

reklama
Do góry