reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kasiula, zaglosowalam na ciebie :)

Dziewczyny, dzis mam mega dobry humor : :laugh: :laugh: :laugh: Bylismy z Olunia na badaniach w szpitalu i okazuje sie ze:
-nie ma wzmozonego napiecia miesniowego ! :laugh:
-widzi! :laugh: :laugh: :laugh:
-jest dobrze rozwinieta! :laugh:
-usg glowki ok!!! :laugh: :laugh: :laugh:

a wazy juz moja pannica 6kg100 gramow

takze walczymy tylko z lojotokowym zapaleniem skory ale mysle ze odpowiednia dieta mamusi pomoze :)
Hurra! :laugh:
Dziekuje pieknie wszystkim kolezankom i ciociom z BB za podtrzymywanie mnie na duchu :) :-* :-* :-*

reklama
ANIAM no wiodzisz po co sie martwic na zapas malutka zdorwo i dobrze sie rozwija bardzo ładnie
dzieki za głosik na pewno pomoże :)

Kasiula chyba nie musze Ci mowic na kogo oddalam z calym przekonaniem swoj glos ;)
Anian- super ze wszystko ok!
Jasiul tez sobie wklada paluchy tak gleboko ze ma odruch wymiotny, poza tym martwie sie bo ma straszne bole brzuszka i biegunke- a ja nie wiem po czym i jak mu pomoc.

FELUGA bardzo dziekuje jak zagłosuja wszystkie marcoweczki to wygramy z emi na bank bo slyszlaam ze jest nas najwiecej ;D

Aniam - to super wieści!!!!!!

Maks też wpycha sobie łapki do buzi - najczęściej obie piąstki jedocześnie więc nie jest w stanie wsadić ich zbyt głęboko ;) ;D

dziś przyłazi teściowa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: - jednak :mad: :mad: :mad:

koga powodzenia bo ja ostatnio na swoją mam alergię :mad:
z rączkami u mnie to samo...smoczek beee, rączki aja ;)

oj KOGA współczuje
ja mam jechac ponoć w niedziele cos tak sobie moj maz zaplanowal ale ja sie nigdzie nie ruszam chocby miala byc klutnia bylam w tamtą sobote ilez mozna bez przesady

reklama
Koga: trzymaj się.

u nas paluchy też są ładowane do buzi, ale najlepsze są palce mamy lub taty.

a do mnie dziś @ przyjechała. i znów będę wspierać biznes tamponowo-podpaskowy. buuuuu a tak buło fajnie

Do góry