reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

anian pisze:
U nas tak samo...dopóki się nie upomnę, że chcę zdjęcie to mężuś sam na to nie wpadnie :( Ale ja nie lubię siebie na zdjęciach więc nie krzyczę za często ;D

Jezuuuuuu! Ja wczoraj obraziłam się na Rafała o to !!!! To cholernik jeden, on robi namietnie zdjęcia Karoli, a mama??? (Oczywiście z Karolą :) )

reklama
KingaP pisze:
my mamy aparat z klapką. Można ją ustawic tak, że widzi się siebie :) Taki to wypasiony aparat sobie sprawiliśmy :)

a jaki masz aparacik?

bo ja stawiałam na minoltę - ale łobuzy zamknęli produkcję cyfrówek i boję sie że później nie będzie części...

Asiu, mamy Canona Power Shot A610. jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Robi bardzo dobre zdjęcia, ma bardzo dużo fajnych funkcji (np. zdjęcia seryjne, które pstryka co sekundę i można wybrać sobie najładniejsze). Kolory na zdjęciach też są bardzo ładne.

Ja jeszcze wszystkich jego mozliwości nie odkryłam ale i tak jestem zachwycona

kurcze chyba sie zastanowie nad zmiana aparatu
mi sie w moim podoba to ze mam do niego drukarke i ladne drukuje zdjeica

I my mamy Canona Powershota tyle, że A520 :) I też bardzo polecam, różni się od tego Kingi chyba tylko tą klapką :)Poza tym Canon to Canon, od początku byłam za tą marką, zresztą mój kolega, zapalony fotograf, używa też Canona, tyle, że on ma cyfrowkę lustrzaną ... ach ... marzenia... :)

ja swojego nie obcykalam jeszcze
wiem ze mozna ustawic tak zeby za 10s pstryknal sam ale ja nie umiem
a kombinowac nie bardzo bo kiedys tak pogrzebalam ze glowa mala
u mnie podstawowe rzeczy tylko w gre wchodza ;)

reklama
hm...my nawet cyfrówki nie mamy...robię lustrzanką - czasem si trafi kumpel z aparatem i wtedy robimy małemu sesyjkę...
w niedzielę wybieram się z tym kumplem właśnie do Góraszki - mam nadzieję na kilka...(dziesiąt) zdjęć 8)

Do góry