reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
azik pisze:
KingaP pisze:
my mamy aparat z klapką. Można ją ustawic tak, że widzi się siebie :) Taki to wypasiony aparat sobie sprawiliśmy :)

a jaki masz aparacik?

bo ja stawiałam na minoltę - ale łobuzy zamknęli produkcję cyfrówek i boję sie że później nie będzie części...

Ja  mam od kilku miesiecy Konike-Minolte lustrzanke cyfrowoa. Zdjecia wychodza ladne tylko jedyna wada jak dla mnie jest to ze trzeba patrzec przez dziurke-jak w zwyklej lustrzance  a dopiero zrobione zdjecie widac na wyswietlaczu ;D Ma sie wscieka jak mu o to mowie bo ten apatrat to jego cacko. Aparat jest tez  wielki   ::)

Dziewczyny poradzcie mi co ma robic. Patryk wpycha sobie paluszki do buzi tak gleboko ze az ma odruch wymiotny. Dzis rano zwymiotowal, na szczscie Lukasz juz wstal do pracy i szybko zareagowal. A maly nadal wpychal sobie lapki i dalej sie harczal. lapek nie drapek mu juz nie zaloze bo chyba nic nie pomoga a jedynie moga zaszkodzic, jeszcze sobie sciagnie i zostanie mu w buzi albo bedzie ssal material.Nie wiem sama co tu wymyslec.

Wracajac do ogladania tv to Baby Einstein maja specjalne dvd i video kasety dla dzieci, takze cd. Kolezanka bardzo polecala, mowila ze jej dzieci uwielbialy. Wiecej na babyeinstein.com. Ja mam karuzelke z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Mysle ze poczekam z tymi dvd do 6 miesiaca.

witam a ja polecam sony jest lekki ma wiele funkcji duzy wyswietlacz naprawde jestem z niego zadowolona. Pozdrawiam

o matko!!! moje dziecko to fan tv!!!
wlasnie leci Kasia i Tomek i on cały czas do nich gada :laugh: :laugh: :laugh:
chciałam go odwrócić tyłem , bo zawsze tak robie ale mnie tak rozśmiesza - zagłusza wszystkie dilaogi :laugh: :laugh:

Kasiula - kupiłam ten Muzyczny Ocean, który Ty zdaje sie masz. Maksowi sie podoba - dziś zawzięcie kopał w kraba i wysłuchał wszystkich melodyjek ;D

Dziewczyny poradzcie mi co ma robic. Patryk wpycha sobie paluszki do buzi tak gleboko ze az ma odruch wymiotny. Dzis rano zwymiotowal, na szczscie Lukasz juz wstal do pracy i szybko zareagowal. A maly nadal wpychal sobie lapki i dalej sie harczal. lapek nie drapek mu juz nie zaloze bo chyba nic nie pomoga a jedynie moga zaszkodzic, jeszcze sobie sciagnie i zostanie mu w buzi albo bedzie ssal material.Nie wiem sama co tu wymyslec.

Wracajac do ogladania tv to Baby Einstein maja  specjalne dvd i video kasety dla dzieci, takze cd. Kolezanka bardzo polecala, mowila ze jej dzieci uwielbialy. Wiecej na babyeinstein.com. Ja mam karuzelke z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Mysle ze poczekam z tymi dvd do 6 miesiaca.

katiNJ niestety nie potrafie Ci poradzic, ale moj Karol wlasnie tez zaczyna tak robic - wydaje mi sie ze to musi samo minac :)
a co do Baby Einstein to jak mieszkalam w Anglii to slyszalam duzo pozytywow na ten temat :)

reklama
Do góry