reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dopiero dzisiaj, jak dziecko zasnęło tu dotarłam. ::) Szkoda, że tak późno...
19 marca 2006 urodziłam córeczkę - Madzię. Ważyła 3160g, mierzyła 52 cm, urodziła się siłami natury, 11 dni przed terminem.

Kaska 76 , cale szczescie ze nic sie stalo.
Mysmy z mezem tuz przed narodzinami Patryczka mieli kupe szczescia, bo na znalezlismy w samym srodku b powaznego wypadku, stalismy pierwsi na skrzyzowaniu i do dzis nie wiemy jakim cudem samochod ktory zostal uderzony ( przez dwoch gwoniarzy)nie wjechal w nas a w samochod ktory stal za nami. Opatrznosc chyba :)
Kasiu, mimo ze lekarze swterdzili ze z Piotrusiem wszytsko ok to obserwuj go b uwaznie przez najblizszy czas. Powinno byc wszytsko ok, ale lepiej na zimne dmuchac i przez jakis czas zachowac ostroznosc.

Dzis jest w w USA Dzien Matki.A mnienie spotkal dzis b mily gest ze strony mojej sasiadki z gory, ktora przyniosla mi prezecik z okazji mojego pierwszego Dnia Mamy :laugh: Maz jak zwykle na dyzurze wiec kwiatek od Patryczka pewnie dostane dopiero jutro ;) Dzien Matki jest tu dosc hucznie obchodzony, wiele domow w sasiedztwie zostalo specjalnie na te okazje przyozdobionych. Podoba mi sie ze tutaj swieto to wypada zawsze w 2 niedziele maja a wiec dzien wolny.

Pozdrowienia.

Kati, a więc i od nas WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji DNIA MATKI - życzymy Ci, aby macierzyństwo zawsze cię uskrzydlało, a każdy dzień z Patryczkiem był pełen radości :)

Kaśka - cieszę, że jesteście już w domku i wszystko ok. Co do tego kierowcy - tacy są najgorsi. Nieodpowiedzialni gówniarze. Powinno się takim zabierać prawo jazdy!!!

Mężuś z pracy wrócił i wręczył mi bukiet herbacianych róż. A potem wziął Jasieńka na ręce, dał mu do rączki czerwona różyczkę i powiedział, że to na urodziny od synusia :laugh: Ale mi się miło zrobiło. Fajni ci moi faceci :)

pytia pisze:
Mężuś z pracy wrócił i wręczył mi bukiet herbacianych róż. A potem wziął Jasieńka na ręce, dał mu do rączki czerwona różyczkę i powiedział, że to na urodziny od synusia  :laugh: Ale mi się miło zrobiło. Fajni ci moi faceci :)
Rzeczywiscie szczesciara z Ciebie!!! :)

reklama
Do góry