Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasia przysłała mi w końcu sms - obydwoje chodzą w kołnierzach, a Piotruś ma stan podgorączkowy, dobrze, że nic powaznego im się nie stało!!! zamarłam jak mi KAsia wczoraj sms przysłała...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
benita_29 pisze:ja tez wczoraj probowalam ale nie moglam,a chcialm zmienic zdjecie w podpisiekasiula matula pisze:dziewczyny nie moge wejsc w zmaine ustawień
na zmiane np podpisu nie mam takiej opcji co sie dzieje???
koga pisze:(...) a słyszałyście, że od 9 maja nie można wozić dzieci nawet w fotelikach na przednim siedzeniu?
dla nas to masakra, bo mamy sportowy samochód i on z tyłu ma tak skonstruowane siedzenia, ze fotelik nie jest na nich stabilny , tylko na przednim było ok (...)