reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

dziewczyny, nie mam teraz ogólnie czasu na nic bo:
szykuję sie doślubu (29 maj :) )
w sobootę mam dwa egzaminy
nie mam bielizny na slub !!!!!!
a 8 czerwca sie bronie mając dopiero jeden rozdziała pracy...

czytam po łebkach... a szkoda :(

jeżeli macie coś bezpośrednio do mnie to piszcze na priva.

co do mozliwości wpowadzania zmian - ti już wam pisałam że nie wiem tez co się dzieje, czekam na konkrety.
jak coś będę wiedziała dam znać.

znikam....

reklama
pytia pisze:
Mężuś z pracy wrócił i wręczył mi bukiet herbacianych róż. A potem wziął Jasieńka na ręce, dał mu do rączki czerwona różyczkę i powiedział, że to na urodziny od synusia :laugh: Ale mi się miło zrobiło. Fajni ci moi faceci :)

No to Pytia, i Filipek w imieniu swoim i rodziców pragnie złożyć Ci życzenia!!! :)
Wszystkiego Naj Naj Naj!

no to jestem wkur............
nie rozliczylam sie z podatku....................
zawsze rozliczal mnie zus(renta po mamie) a w tym roku nie
nie wiedzialam bo skad
wiecie moze cos o jakis karach???
dzis jade zlozyc.....................
ale jestem wkurw.....................
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ok Azik czekam cierpliwie
jak czegos sie dowiesz to pisz
sylwia spokojnie nie wiem jak to jest ze spoznieniem ale na pewno nie bedzie tak zle szkoda nerwow

catherinka, osinka - dzięki :)
azik - ja to cię niezmiennie podziwiam. Jak ty to wszystko godzisz to nie mam pojęcia, ale tak trzymaj  :laugh:

pytia: ja sie dolaczam do zyczen!!!! oby spelnilo sie to czego pragniesz!!!!

kaska: ulzylo mi jak przeczytalam ze z wami i piotrusiem dobrze!! co za gnojek z tego malotala, (bo inaczej go nazwac nie mozna) powinni mu zabrac prawko dozywotnio jak sie poruszac autem nie umie!!! i jest taki nieodpowiedzialny!!!

reklama
dziewczynki macie ucałowania od MAMY BOO
rozmawialam z nia dzis na gg Oskarek zdrowo rośnie 4maja ważył 6220
u niej wszytsko o k

Do góry