reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

dziewczyny, nie mam teraz ogólnie czasu na nic bo:
szykuję sie doślubu (29 maj :) )
w sobootę mam dwa egzaminy
nie mam bielizny na slub !!!!!!
a 8 czerwca sie bronie mając dopiero jeden rozdziała pracy...

czytam po łebkach... a szkoda :(

jeżeli macie coś bezpośrednio do mnie to piszcze na priva.

co do mozliwości wpowadzania zmian - ti już wam pisałam że nie wiem tez co się dzieje, czekam na konkrety.
jak coś będę wiedziała dam znać.

znikam....

reklama
pytia pisze:
Mężuś z pracy wrócił i wręczył mi bukiet herbacianych róż. A potem wziął Jasieńka na ręce, dał mu do rączki czerwona różyczkę i powiedział, że to na urodziny od synusia :laugh: Ale mi się miło zrobiło. Fajni ci moi faceci :)

No to Pytia, i Filipek w imieniu swoim i rodziców pragnie złożyć Ci życzenia!!! :)
Wszystkiego Naj Naj Naj!

no to jestem wkur............
nie rozliczylam sie z podatku....................
zawsze rozliczal mnie zus(renta po mamie) a w tym roku nie
nie wiedzialam bo skad
wiecie moze cos o jakis karach???
dzis jade zlozyc.....................
ale jestem wkurw.....................
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ok Azik czekam cierpliwie
jak czegos sie dowiesz to pisz
sylwia spokojnie nie wiem jak to jest ze spoznieniem ale na pewno nie bedzie tak zle szkoda nerwow

catherinka, osinka - dzięki :)
azik - ja to cię niezmiennie podziwiam. Jak ty to wszystko godzisz to nie mam pojęcia, ale tak trzymaj  :laugh:

pytia: ja sie dolaczam do zyczen!!!! oby spelnilo sie to czego pragniesz!!!!

kaska: ulzylo mi jak przeczytalam ze z wami i piotrusiem dobrze!! co za gnojek z tego malotala, (bo inaczej go nazwac nie mozna) powinni mu zabrac prawko dozywotnio jak sie poruszac autem nie umie!!! i jest taki nieodpowiedzialny!!!

reklama
dziewczynki macie ucałowania od MAMY BOO
rozmawialam z nia dzis na gg Oskarek zdrowo rośnie 4maja ważył 6220
u niej wszytsko o k

Do góry