reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A właśnie ostatnio sie zastanawiałam, co tam u MamyBoo, bo długo się nie odzywała. Miło słyszeć, że u niej wszystko ok. :)

reklama
A czy i ja mogę prosić o wpis na listę? Mój Mateuszek urodził się 29 marca o godzinie 12.00, ważył 3800g i mierzył 58cm. A termin mieliśmy na 3 kwietnia :)

Pozdrawiam

Witaj Ch_aga! :)
Dodałam Was do listy! A tak swoją drogą to można powiedzieć, że rodziłyśmy razem, bo Mateuszek urodził się tylko 1,5 godziny wcześniej od mojego Filipa :)

A ja wlasnie wrocilam od ginki. Mialam zabieg usuniecia takiej ziarenistej tkanki-taki strzepek skory ktory urosl po nacieciu. I dobrze bo tylko sie powiekszal i krwawil. Moze w koncu moje bioedne krocze wygoi sie na dobre, czas najwyzszy bo juz 3 miesiace po porodzie.
Wracajac do domu poryczalm sie z bezsilnosci bo maz w pracy i nie mogl sie zwolnic, musialam sie sama zawiesc i wziac malego ze soba. Podczas zabiegu maly lezal w wozku obok stolu a ja jedna reka wkladam mu smoka na uspokojenie. Po wszytskim ledwie sie moglam ruszyc, na dworze ulewa, wozek musialam wpakowac do auta a potem sie jeszcze odwiesc do domu. Siedze na jednym poldupku.
Kurcze w takich sytuacjach najbardziej brakuje rodziny , nawet wrednej tesciowej.
mam 9 kg na plusie ale dzis sobie odpuszczam i jak tylko maz przyjdzie do domu to go wysle po lody bo mam strasznego dola :-[

3maj się ciepło kati :):):) krocze raz na zawsze się wygoi się raz na zawsze a dzisiejszy dzień będzie tylko złym wspomnieniem...

reklama
Do góry