reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

nie przypuszczałam, że znalezienie gabinetu z usg 3d to taki problem. przekopałam sieć, przejrzałam dostępne książki telefoniczne i nic. dobrze, że mam na to jeszcze trochę czasu, może znajdę odpowiedni gabinet, nie mogę się doczekać na normalne usg, żeby usłyszeć bicie serduszka mojego maleństwa, a jak pomyślę o zobaczeniu jego twarzy, łzy same kręcą mi się w oku...

reklama
Dzięki dziewczyny, chyba macie rację z tym poczekaniem do 6 m.c., W Warszawie wykonują to badanie np. na Krakowskim Przedmieściu i tam kosztuje 200PLN już z nagraną płytką. Pozdrawiam

Witam marcowe mamy i też się dołączam z moim Smerfem - ma już 6 tyg. Termin wyliczyłam na jakiś 10 marca, a lekarz książkowo na 18 luty. Miałam trochę zaburzenia w miesiączce i faktycznie od ostatniego okresu wypada luty, ale skoro to 6 tyg. to wypadał by mi poród w 35 tyg. ::) zobaczymy na kolejnym usg - już w piątek - mąż nie może się doczekać :laugh:
lekarz stwierdził, że ciąża jest zagrożona i podtrzumujemy się narazie luteiną :( ja też miałam w sobotę wieczorem małe plamienie, ale problem zniknął już w nocy i teraz jest oki. Wizytę mam dopiero 24/08 i zastanawiam się czy nie sprawdzić tego u lekarza wcześniej. Co myślicie?

Myślę, że lepiej dmuchać na zimne. Ja tam nie mam takich problemów, ale gdybym miała plamienia, to pewnie bym jeszcze w ten sam dzień pobiegła do jakiegoś gina...Taka ze mnie panikara ;)

Bajla ja przez plamienie dostałam Duphaston, który mam przyjmować przez miesiąc 2x1. Idź lepiej szybko do lekarza i informuj nas o swoim i maluszka stanie. Trzymaj się cieplutko i dbaj o Was ;)

reklama
witajcie dziewczyny!!

jestem przyszłym męzem Pauli (Pauletty), nawet nie wiem co napisac, ale czuje potrzebe, że musze się gdzieś wygadać, a to chyba będzie dobre miejsce bo myślę, że mnie zrozumeicie, a może jakoś pomożecie..Paula trafiła dzisiaj do szpitala na podtrzymanie ciązy:( Jest przerazona tymbardziej, że juz raz stracilismy naszego szkraba w wypadku:(to dla mnie taki szok, cały czas czuła sie w miare dobrze(no poza mdłościami) a tu nagle dzisiaj plamienie, bóle brzucha, szpital..to wszystko dzieje sie za szybko..staram sie przy niej jakos trzymac, ale wracam do domu i nie moge znależć sobie miejsca...a dzisiaj to już w ogóle przezyłem szok..nie było mnie w Poznaniu(spotkanie integracyjne na Mazurach) a tutaj nagle telefon, ze Paulina jest w szpitalu...
przepraszam, ze zawracam Wam głowe, ale musiałem sie wygadac:(((myslalesm ze choć troszke pomoerze..:(

pozdrawiam-Michał

Do góry