reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

masz rację, o niczym tak nie marzę jak o odpoczynku, spokoju i możliwości wyspania się dłużej niż do 6:00. jak przychodzę po 8 godzinach pracy w biurze do domu, jestem wykończona. a jednak będąc w pracy nie mam czasu się martwić i za bardzo w siebie wczuwać, nie zwracam tak uwagi na każde zakłócie w brzuchu i spadek formy.
decyzja należy do mnie i lekarza, on wie co jest dobre dla mnie i dziecka, ja wiem jak się czuję. zobaczymy...

reklama
niecierpliwa jesteś monika, ja wytrzymałam do .... 29 dnia. Duphaston dostałam dwa miesiące temu, bo mi sie chyba zegar poprzestawiał i miałam okres co 16 dni; ja czułam się po nim dobrze. Chyba trochę dzięki niemu teraz czekam na bąbelka....

kelewap, Manguś - witajcie w tym radosnym gronie :) Manguś - jaki masz orientacyjny termin porodu?
Wpisuję was na listę :)

witam mamy...

kelewap to podobnie jak u mnier mój Piotruś 2 skończy 15 miesiecy a nowa dzidzia 2 skończy 8 tydzień w brzuszku...

własnie słucham sobie kapeli która zwie sie AUDIOSLAVE :).....ciekawe kiedy przestane słuchac mocnej i głosnej muzyki...mam nadzieje ze nigdy... i mam tez nadzieje ze moje baby złapie bakcyla do muzyki po mamusi :)....czy sa wsród was jakies stare metalówy lub rockmenki? :):):)

oj monika odswiezasz stare dzieje,metal byl dla mnie za ciezki,ale punk,potem blues ,jejku jak to dawno bylo
odkad sie dzieciory urodzily jest misio i margolcia oraz jedyneczka!
zreszta moj maz lubi zupelnie inna muzyke wiec jezeli czegos slucham to tylko wtedy gdy jestem sama. O0

czy ja wiem czy stare dzieje? :):):)...chociaz....15 ,10 lat temu...eh...Nirwana, Pearl Jam,Metallica,Faith No More,Soundgarden....muzyka mojej młodosci....

Ja też biorę Duhaston i nie narzekam, może bardziej mnie mdli, ale tak ma być i już (przynajmniej ja sobie to tak tłumaczę). Kurację mam miesięczna 2x1. Pozdrawiam, Ania

reklama
Oj tak, to jest nieśmiertelna muzyka. Dorzuciłabym do tego jeszcze trochę polskiego rocka.

Do góry