reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Monika,Madziujka - u nas też niezły kram :-) mamy 14 zębów i uśmiech przez cały dzień. Broi też nieźle , ciągle w ruchu , godzinę do półtorej śpi w dzień, nocki niestety nie najlepsze ,ciągle coś wiec chodzę niewyspana :-) teraz mamy etap garnków i pokrywek więc Mikołaj czuje sie zawiedziony :-)
A ja padam po całym dniu a powinnam pisać pracę - i tak odwlekam ...........pomocy brak dziadkowie daleko, opiekunki nie mam :-) i nie chcę mieć.
ogólnie jestem b.szczęśliwa i liczę ,ze mój synuś nie będzie sam :-) ;-);-);-)
całuję Was i pozdrawiam- także Elzbietkę, MoniQę,Lapiska,Puchatkę Ivi.......

my teraz mamy zamknięty wątek 30-stek - tam jestem częściej :-)

Och Esch-tak pieknie to wygląda-leż plackiem z nogami do góry a nie łaź na basen;-)-trzymam kciuki, bardzo wspaniała wiadomość:tak:
Puchatko-gratulacje:tak:
Sol-wal po tę zapomogę-długo tam już nie będziesz
Anuś-całuski dla Ciebie i "moich"trzydziestek:tak:-pozdrów je ode mnie jak możesz.

No laski widzę, że te wasze maluszki rosną jak na drożdżach!
Czekam na naszego bąbelka z niecierpliwością! Ale niech sobie tam spokojnie siedzi.
Niech się nie śpieszy!

Puchatko gratuluję :-)

Puchatko przeogromne gratki:-):-)

Esch AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje i trzymam kciuki żeby betka ślicznie rosła!!!!:-):-):-):-)

dolączam sie do zyczen,niech betka pieknie rosnie:tak::tak:
No laski widzę, że te wasze maluszki rosną jak na drożdżach!
Czekam na naszego bąbelka z niecierpliwością! Ale niech sobie tam spokojnie siedzi.
Niech się nie śpieszy!

Pandorko przeogromne gratki,juz niedlugo bedziesz tulic synusia:-)

Jak milo ze sie dziewczyny znowu tutaj pojawilyscie... ehhh.... gdzie te czasy jak w ciagu dnia naprodukowalyscie tyle postow ze nie nadazylam Was podczytywac :-(

Lapis codziennie po pracy leze a ginek powiedzial ze jak najbardziej basen wskazany :tak:

Pandorka a na kiedy masz termin? bo nie pamietam :zawstydzona/y:

Dorotka betka na razie rosnie... nastepna ginek kazal zrobic w przyszlym tygodniu.

Esch jak narazie??;-) rośnie i póki co jeszcze sporo czasu rosnąć będzie ;-)

Anuś pozdrów 30-tki..szkoda ześmy się tak rozłączyły :-(

Sol-wal po tę zapomogę-długo tam już nie będziesz
Już złożyłam pisemka i muszę jeszcze dokumenty donieść. I mam nadzieję że napiszę tą pracę do marca bo jak na razie mam chęci i na tym stanęło :laugh2:

Puchatko - to ja też chcę na plasterkach ale Kornelkę albo Mikołajka :laugh2: Ale jak na razie plasterki sprawują się dobrze więc kombinuję jak by tu zrobić żeby plasterek był ale nie taki jak powinien. Może bym palenie rzuciła w końcu :-p Plasterki podobne :laugh2:

Esch - to dbaj o siebie i dzidziusia :tak: i nie przemęczaj się w święta - mąż też ma dwie rączki i nóżki :-p

reklama
Do góry